CEC acorda credite pentru investitii persoanelor fizice autorizate

BUCURESTI - 19 octombrie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) lanseaza, incepand cu 21.10.2005, Creditul de investitii, destinat persoanelor fizice autorizate (PFA).

CEC acorda credite pentru investitii persoanelor fizice autorizate

Finantarea se acorda pe o perioada de maxim cinci ani, pentru sume de pana la 180.000 RON. Analiza si, respectiv, rezolutia pe cererea de creditare, dureza maxim cinci zile lucratoare de la depunerea documentatiei. Dobanda perceputa acum este negociabila, in functie de potentialul afacerii si de profilul de risc al clientului.
In acest sens, CEC a inceput colaborarea cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, precum si cu Fondul National de Garantare a Creditului Rural, in vederea garantarii creditelor acordate prin programul SAPARD si creditelor acordate persoanelor fizice autorizate.
Conditiile de acordare a creditelor au fost mult modificate, in sensul cresterii flexibilitatii acestora, pentru toate categoriile de clienti persoane juridice. Practic, prin completarea obiectului de activitate al CEC, au fost eliminate toate restrictiile sau limitarile existente pana acum privind activitatea de creditare.
In acest moment, pentru clientii persoane juridice sunt disponibile o multitudine de tipuri de credit: credite de investitii, credite pentru finantarea stocurilor, linii de credit, credite pe documente in curs de incasare, credite SAPARD, scrisori de garantie bancara s.a.

Despre CEC

CEC se apropie de finalizarea procesului de restructurare, urmând ca până la jumătatea anului viitor să fie privatizată. A fost complet reorganizata activitatea bancii, atat la nivel central cat si in teritoriu,
a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului total de salariati cu circa 1400 de persoane.
În perioada imediat următoare vor fi lansate noi oferte de produse bancare, in lei si valuta, destinate în mod special IMM-urilor, precum si servicii de colectare si distribuire de numerar pentru clientii persoane juridice (produse de cash management). Până la sfârşitul anului banca va intra si pe piaţa cardurilor , oferind astfel clientilor sai persoane juridice o gama cat mai diversa de produse si servicii.
CEC este o bancă fondată în anul 1864 si are în prezent un capital social de 149,7 milioane lei noi, active totale de 5.155,8 milioane lei noi si o reţea de peste 1400 de unităţi, la nivel national.

Georgia Radu
Press Officer
Directia Comunicare
310.25.58
0724-100.302
georgiaradu@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cec/cec-acorda-credite-pentru-investitii-persoanelor-fizice-autorizate