CEC si-a completat echipa de conducere

BUCURESTI - 10 septembrie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Adunarea Generala a Actionarilor CEC a hotarat in sedinta sa din 10.09.2007 numirea doamnei Mihaela Lucica Popa in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie si membru al Comitetului de Directie.

Astfel, conducerea executiva a bancii va fi asigurata de Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, Cristian Tudorancea, Gheorghe Carabasan si Mihaela Popa, in calitate de vicepresedinti.

Doamna Popa are o experienta de circa 30 de ani in activitatea bancara si si-a inceput cariera in 1978, la Banca Romana de Comert Exterior, unde a avansat pana la functia de director de sucursala. Din 1999 pana in 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, din Bucuresti, iar din 2003 pana in 2006, a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank Romania. Din aprilie 2006, activeaza ca director general adjunct de vanzari la Sucursala Municipiului Bucuresti a CEC S.A.

Despre CEC

CEC este o bancă fondată în anul 1864 şi are în prezent un capital social de 649,7 milioane lei noi, active totale de peste 8 miliarde lei noi si o reţea de aproape 1.400 de unităţi, în mediul urban şi rural.

Informaţii detaliate despre produsele şi serviciile CEC se pot găsi şi pe noul site al băncii www.cec.ro
Georgia Radu
Specialist PR
Directia Mk& Comunicare CEC
310.25.58

georgia.radu@cec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cec/cec-si-a-completat-echipa-de-conducere