CeCop    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CeCop

 • CeCop. Targ de internshipuri pentru studentii SNSPA

  CeCop

  Bucuresti - 23 March 2011

  Comunicat de Machteamsoft

  ... CeCop ( Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala), se pregateste pentru prima editie a targului de internshipuri pentru studentii SNSPA, SNSPA Internship Fair. Evenimentul va avea loc in zilele de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: targ , studenti , snspa , internship , cecop

  Vezi toate comunicatele de presa despre CeCop

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CeCop.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CeCop. Informatiile despre CeCop cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CeCop, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CeCop, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.