Cedent

Definitie Cedent

Sinonim - creditor cedentDenumire generica data creditorului care isi transmite dreptul sau de creanta izvorat dintr-un anumit raport juridic obligational, prin efectul unei cesiuni de creanta, in favoarea unei alte persoane numita cesionar.Cedentul nu are obligatia legala de a notifica, debitorului cedat, cesiunea de creanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cedent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cedent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cedent. Definitiile termenilor despre Cedent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cedent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cedent.