Cefin a inaugurat oficial pe 14 octombrie un nou sediu la Arad

Arad - 14 octombrie 2010

Comunicat tip General in Auto

Cefin este prezent in zona de vest a tarii de peste 10 ani ca furnizor de produse si servicii integrate pentru lumea transporturilor.

Zona de vest este acoperita de reprezentantele din Timisoara si Arad. Activitatea din Arad a inceput in 2002 cu vanzarea de vehicule comerciale Iveco. Un an mai tarziu, a fost adaugata si distributia de piese de schimb, iar in 2005, un service autorizat Iveco pentru autovehicule comerciale usoare – Daily Center.

De-a lungul timpului, echipa din zona a cladit relatii si parteneriate, a dezvoltat un portofoliu de aproximativ 450 de clienti, printre care se numara unele dintre cele mai mari companii din zona. Au fost livrate peste 650 de autovehicule. Obiectivele pentru incheierea acestui an sunt ca livrarile Cefin Arad sa depaseasca 100 de vehicule si realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 1.500.000 euro din activitati de service si distributie piese.

Pentru a asigura in continuare un nivel cat mai bun al calitatii serviciilor clientilor, Cefin si-a relocat in luna septembrie 2010 intreaga activitate din Arad intr-un nou sediu. In noua locatie din Zona Industriala Micalaca Est din Arad se regaseste o hala de service mai mare, pe o suprafata de 400 mp, cu 6 puncte de lucru, deci o capacitate mai mare de a efectua reparatii, un spatiu mai mare pentru expunerea autovehiculelor, iar echipei locale i vor aduga alti cativa membri pana la finalul lui 2010. Evenimentul de inaugurare oficiala a avut loc in hala de service amenajata festiv, dar pastrand specificitatea locatiei, pentru a da un aer inedit intalnirii cu clientii, partenerii locali si autoritatile. La eveniment au participat si Dl Gheorghe Falca, primar al Aradului, care a salutat initiativa filialei Cefin si a lui Iulian Raducan – managerul filialei din Arad si Stefano Albarosa – CEO Cefin Romania.

La nivel de companie, Cefin Romania este cel mai mare dealer autorizat Iveco si detine o cota in total piata de 13% (vehicule noi cu SMA > 2.8t, conform raportarilor APIA pentru perioada Ian-Aug 2010), cu 5 procente mai mare decat cea din perioada echivalenta a anului trecut. Desi cele mai recente estimari arata o contractie a pietei cu mai mult de 25% in 2010 fata de 2009, Cefin previzioneaza sa livreze prin reteaua sa peste 1000 de vehicule noi si 750 de vehicule rulate pana la incheierea anului; acestea reprezinta o crestere de 20% si respectiv 65% fata de vanzarile companiei din anul 2009. Aceasta performanta este posibila doar printr-o mai buna organizare la nivel de activitate de vanzari cu scopul de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor nostri si a unei activitati sustinute de inovare la nivel de gama de produse si servicii. Astfel, in luna septembrie Cefin a adaugat la portofoliul de produse o oferta completa de echipamente de constructii noi si rulate, a lansat on-line una dintre cele mai complete aplicatii de cautare si vanzare autovehicule comerciale, www.cefintrucks.com, iar in scurt timp va adauga o alta noutate in pachetul de servicii – inchirierea de camioane. Toate acestea completeaza pachetul de produse si servicii integrate pe care Cefin le ofera sub sloganul “Totul pentru lumea transporturilor”.

Despre Cefin Romania

Cefin Romania detine in prezent 8 puncte de vanzari si service situate in: Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.
Sub sloganul “Totul pentru lumea transporturilor”, Cefin ofera un pachet de servicii integrate - distributia vehiculelor comerciale Iveco, servicii si produse post-vanzare: service, piese de schimb, consumabile si anvelope de camion, avand la dispozitie o retea nationala extinsa de centre. In plus, prin compania Eurobody, membra a Grupului, Cefin ofera servicii de carosare standard si specializata, iar prin Cefin Systems – sisteme avansate de management al flotelor.

Diana Dumitran
Marketing Manager
+40 755 146 748
diana.dumitran@cefin.com