Cefin livreaza primele Ecostralis din Romania

BUCURESTI - 25 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Auto

Cefin Romania si Iveco Romania au organizat pe 24 noiembrie o intalnire cu presa de specialitate din domeniul transporturilor la sediul companiei Interfrigo Com, cu ocazia livrarii oficiale a primelor vehicule Ecostralis din Romania.

Contractul incheiat de Cefin, cel mai mare dealer al retelei Iveco si Interfrigo Com este pentru 5 vehicule cu aceeasi configuratie, dintre care 4 unitati sunt disponibile pentru livrare chiar la finalul acestui an, iar cel de-al 5-lea – la inceputul anului urmator. Contractul pentru miniflota Ecostralis este incheiat la mai putin de 1 an de la lansarea oficiala in Romania a versiunii eco a camionului Stralis – produs emblematic in portofoliul Iveco.

Ecostralis este un vehicul care combina cele mai noi tehnologii, respect pentru mediul inconjurator, productivitate si eficienta prin noile motoare, toate in varianta EEV, optimizate pentru un consum redus de combustibil. Imbunatatirile vizeaza nu numai motorizarile, cat si aerodinamica si sistemele electronice ale vehiculului, facand astfel din Ecostralis un candidat pentru titlul de cel mai eficient si ecologic vehicul din categoria sa. Ecostralis a dovedit in testele comparative un nivel fara precedent de eficienta energetica, certificat de TUV Sud.

Pe langa dotarile standard imbuntatatite, dintre care cel mai important element este iEco – sistemul de functionare a carui activare permite realizarea unei economii substantiale de consum - Ecostralis propune clientilor si un set de optionale care vizeaza sporirea sigurantei in trafic - sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, pilot automat adaptiv, sistem de avertizare a schimbarii benzii de circulatie. Compania Interfrigo Com a ales sa includa toate aceste optionale in dotarea vehiculelor achizitionate. Orice livrare este insotita de cursuri de training pentru soferi, oferite de specialistii Iveco.

Contractul dintre Interfrigo si Cefin este rezultatul acceptarii unei oferte inovative propuse de dealerul Iveco:

- 3 ani de acoperire completa – garantie si mentenanta valabile in toata Europa

- cel mai avansat vehicul proiectat special pentru a realiza o reducere semnificativa si certificata de combustibil

- o formula de finantare extrem de competitiva, cu cea mai mica rata lunara din piata in acest moment si cu posibilitatea de trade-in a flotei vechi

Elementele ofertei au fost elaborate in urma studiului atent al tuturor aspectelor de care un mare transportator international este interesat, iar feedback-ul din piata este incurajator, potrivit declaratiilor CEO-ului Cefin Stefano Albarosa care prezinta oferta ca pe o solutie pentru marii transportatori internationali ce doresc marirea, inlocuirea sau optimizarea flotelor actuale.

Interfrigo Com este un transportator international de talie medie, specializat in transporturi frigorifice. Conform declaratiilor lui Jeni Paun, Director General al companiei, strategia de dimensionare a flotei a fost una de crestere moderata pe parcursul celor aproape 10 ani de activitate in lumea transporturilor.  In prezent, compania  opereaza o flota de 15 camioane, printre care Iveco a devenit recent marca preponderenta.

Despre Cefin Romania

Despre Cefin Romania
Cefin Romania detine in prezent 8 puncte de vanzari si service situate in: Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.
Sub sloganul “Totul pentru lumea transporturilor”, Cefin ofera un pachet de servicii integrate - distributia vehiculelor comerciale Iveco, servicii si produse post-vanzare: service, piese de schimb, consumabile si anvelope de camion, avand la dispozitie o retea nationala extinsa de centre.

Mai multe detalii pe www.cefinromania.ro si www.cefin-iveco.ro


Despre Iveco
Iveco proiecteaza, construieste si comercializeaza o gama larga de vehicule comerciale usoare, medii si grele, vehicule off-road, autobuze pentru transportul intra si inter-municipal si, de asemenea, vehicule pentru aplicatii speciale cum sunt vehiculele de pompieri, cele pentru misiuni off-road, cele destinate apararii si protectiei civile.
Iveco are peste 26.000 de angajati, 27 de unitati de productie in 16 tari, folosind tehnologie de vârf, dezvoltata in 5 centre de cercetare. In afara Europei, compania opereaza in China, Rusia, Turcia, Australia, Argentina, Brazilia si Africa de Sud. Peste 4.600 de puncte de service din peste 100 de tari garanteaza suport tehnic in orice punct din lume in care se lucreaza cu un vehicul Iveco.
In Romania, Iveco are o retea de 24 de puncte de vanzare si 26 de puncte de asistenta.

Mai multe detalii gasiti pe www.iveco.ro