Cefin România şi Iveco au oferit un premiu de fidelitate

BUCURESTI - 9 decembrie 2008

Comunicat tip General in Auto

Cefin România, dealer Iveco şi furnizor specializat de servicii integrate în domeniul transporturilor, împreuna cu Iveco România, l-a premiat pe unul dintre cei mai activi parteneri din ultimii ani, compania de transporturi şi distribuţie Vlase Impex din Slobozia. Premiul acordat constă în cel mai nou model al gamei de vehicule a producătorului italian – autovehiculul off-road Massif 4X4.

'Cefin, în calitatea sa de distribuitor al mărcii Iveco, este foarte onorat să lucreze cu o companie atât de fidelă, precum este Vlase Impex, care, pe parcursul unui parteneriat de 6 ani, ne-a dovedit că merită din plin toată atenţia noastră. Cefin crede în relaţiile de lungă durată şi va continua să ofere cele mai bune condiţii astfel încât să menţină premisele unei colaborări cât mai avantajoase pentru parteneri', a spus cu această ocazie Stefano Albarosa, CEO Cefin Holding.
'Domnul Gheorghe Vlase este clientul care a demonstrat de-a lungul timpului că această relaţie tripartită Cefin - Iveco - Vlase este profitabilă pentru toate părţile implicate. Eu personal am avut de învăţat multe din tenacitatea şi hotărârea cu care dumnealui îşi conduce afacerea şi sunt onorată de încrederea pe care mi-a acordat-o în permanenţă', a spus Mihaela Nicolae, reprezentant vânzări Cefin Ploiesti, coordonatorul relaţiei cu societatea Vlase Impex.
Vlase Impex are un istoric extrem de bogat în ceea ce priveşte situaţia achiziţiilor sale de la Cefin. La început, în anul 2002 a achiziţionat 13 vehicule, dintre care 11 din gama Daily, însă de la an la an, volumul a crescut semnificativ. Astfel, în acest an compania se apropie de 200 de vehicule achiziţionate, ponderea principală având-o camioanele grele Stralis şi semiremorcile. În total, de-a lungul colaborării, Cefin a livrat companiei peste 400 de vehicule din toate gamele, la care se adaugă şi piese de schimb şi consumabile.

Despre Cefin Romania

Despre Massif 4X4

Conceput special pentru utilizarea în condiţii dificile, dar şi cu o prestanţă deosebită pe şoselele din oraş, Massif 4x4 este o noutate totală pentru IVECO – care îşi extinde gama dincolo de zona transporturilor de mărfuri. Massif este un vehicul de nişă care arată ca un model autentic pentru teren accidentat, datorită design-ului tip safari. Vehiculul are 5 locuri şi este disponibil în mai multe variante, cu trei uşi, cinci uşi sau pick-up, şi este echipat cu noua generaţie de motoare turbodiesel cu o capacitate de 3.000 de centimetri cubi, care dezvoltă 180 CP, cuplate la o cutie manuală cu 5 rapoarte.

Leonard Ancuta
021.529.66.14
leonard.ancuta@cefin.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cefin-romania/cefin-romania-si-iveco-au-oferit-un-premiu-de-fidelitate