Cefin Used Trucks – Cel mai mare parc de camioane rulate din România

BUCURESTI - 29 aprilie 2009

Comunicat tip General in Auto

Cefin Used Trucks, divizia de camioane rulate a Cefin Romania, a deschis un nou punct de lucru, cu o parcare de aproximativ 17.000 mp, situat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, km 13,2, la ieşirea spre comuna Ciorogârla.

Cefin Used Trucks – Cel mai mare parc de camioane rulate din România

Cefin Used Trucks vine acum în întâmpinarea clienţilor săi cu cea mai bogată ofertă de camioane rulate existentă pe piaţă, alături de condiţii finaciare convenabile şi servicii post-vânzare de cel mai înalt nivel.

Parcul de autovehicule are disponibile la vânzare peste 400 de camioane rulate, din toate gamele, cu masa maximă autorizată începând de la 3,5 tone până la camioane de tonaj mare, la preţuri adaptate pieţei, susţinute de oferte de finanţare avantajoase.

Fiecare dinte vehicule este pregătit tehnic pentru drum şi siguranţă în trafic, are o garanţie de 6 luni şi beneficiază de garanţia calităţii serviciilor Cefin.

În plus, achiziţia unui vehicul de la Cefin Used Trucks oferă avantajul serviciilor oferite prin întreaga reţea Cefin, cu 8 service-uri autorizate şi respectiv 18 puncte de lucru în teritoriu – anvelope, piese de schimb de origine, service autorizat, servicii de carosări specializate şi servicii de management al flotelor.

Despre Cefin Romania

Cefin România oferă servicii integrate în domeniul transporturilor - pe lângă distribuţia vehiculelor comerciale Iveco, punând la dispoziţia transportatorilor o serie de servicii after-market, respectiv service, piese de schimb, consumabile şi anvelope de camion, având la dispoziţie o reţea naţională extinsă de centre. În plus, prin compania Eurobody, membră a Grupului, Cefin oferă servicii de carosare standard şi specializată, iar prin Cefin Systems – sisteme avansate de management al flotelor.

Mai multe informatii si date de contact pe

www.cefinusedtrucks.com

sau la tel

021 202 6000

leonard.ancuta@cefin.com