Cefin Used Trucks expune cel cel mai mare parc de vehicule comerciale rulate

BUCURESTI - 13 octombrie 2008

Comunicat tip General in Auto

Cefin Used Trucks menţine o parte a ofertelor prezentate cu ocazia Cefin Used Trucks Open Days, desfăşurat în perioada 8 –10 octombrie, până la jumătatea lunii noiembrie, atât pentru locaţia din Bucureşti cât şi pentru sediile din ţară.

Cefin Used Trucks expune cel cel mai mare parc de vehicule comerciale rulate

Acţiunea comercială va continua în ţară, la celelalte sedii ale diviziei. Următoarea locaţie care va găzdui de acest tip de operaţiune comercială este Timişoara, între 22 şi 24 octombrie, după care se va continua la Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Pitelti şi Târgu-Mureş.

“Mizăm pe interesul crescut faţă de ofertele pe care le propunem clienţilor noştri, deosebit de avantajoase. Este vorba de soluţiile de finanţare avantajoase alături de preţuri scăzute pentru vehicule. De exemplu un Iveco Stralis din 2004 se poate achiziţiona acum la 36.000 - 38.000 euro+TVA, faţă de peste 42.000 euro, preţul practicat până de curând”, spune Adrian Gheorge, general manager al Cefin Used Trucks.

Planul de vânzări pentru cel de-al patrulea trimestru din acest an are o ţintă de 200 de vehicule rulate.

Divizia de vehicule rulate a Cefin a încheiat cu succes evenimentul Cefin Used Trucks Open Days, în cadrul căruia a expus în locaţia proprie, de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, km 13,2, cel mai mare parc de camioane second-hand din ţară, de peste 150 de unităţi disponibile.

Cumpărătorii au avut ocazia de a beneficia pe parcursul acestei acţiuni comerciale de oferte speciale de preţ, de consultanţă la achiziţie şi de soluţii de finanţare flexibilă şi dedicată vehiculelor comerciale prin partenerul principal Afin Leasing. Toate vehiculele sunt pregătite din punct de vedere tehnic pentru vânzare şi se pot livra imediat. În plus, vehiculele mai noi, de 4-5 ani, beneficiază si de o garantie de 6 luni.

Despre Cefin Romania

Cefin Used Trucks are în prezent, în toate locaţiile sale din ţară, un stoc care cumulează aproximativ 220 de vehicule, dintre care cea mai mare parte de peste 50% de unităţi o reprezintă autotractoarele, la care se adaugă circa 35% de semiremorci, 15% gama mică şi medie (cargo). Stocul include pe lângă marca Iveco şi celelalte mărci de camioane disponibile pe piaţa autohtonă.

Serban Dumitrescu - area sales manager
0749 190 311


serban.dumitrescu@cefin.com