Ecodaily a sosit la Cefin

BUCURESTI - 10 martie 2010

Comunicat tip General in Auto

Cefin Autovehicule Comerciale anunta seria zilelor Portilor Deschise pentru a prezenta clientilor noua gama Ecodaily, la cateva zile dupa evenimentul de lansare oficiala in Romania organizat in 4 martie de importatorul Iveco Romania. Caravana Ecodaily va calatori timp de 3 saptamani, pana la finalul lunii martie, astfel incat noile modele disponibile sa poate fi prezentate si testate in sesiuni de test drive in toate locatiile dealerilor autorizati Iveco.

Cefin Autovehicule Comerciale isi asteapta clientii in Timisoara – 11 si 12 martie, Constanta – 18 si 19 martie si Galati – 25 si 26 martie.

Ecodaily reprezinta ultimul pas in continua schimbare a gamei, rezultatul experientei acumulate pe teren si a echipei IVECO de cercetare si dezvoltare in cei peste 30 de ani de la lansarea pentru prima data a lui Daily.
Propunerea lansata clientilor prin noul Daily este in acest moment cea mai completa din industrie; cele peste 7.000 de posibile variante permit furnizarea celei mai personalizate specificatii, venind in intampinarea oricarei nevoi operationale: de la distributia urbana la transport international, de la transportul produselor alimentare pana la cel al materialelor de constructie, de la transportul elevilor pana la cel al turistilor.

Denumirea produsului Ecodaily rezida in binomul “Economie – Ecologie”, iar campania de lansare se deruleaza sub sloganul “Strong by nature” / “Puternic prin natura sa” si este axata pe comunicarea valorilor noii game – productivitate, inovatie si confort, performanta, ecologie, iar platforma de comunicare internationala il are protagonist pe Popeye Marinarul – un erou usor identificabil si prietenos.

Despre Cefin Romania

Despre Cefin Romania
In prezent, Cefin Romania, prin divizia sa Cefin Autovehicule Comerciale, este cel mai mare dealer al retelei Iveco, cu 8 puncte de vanzari si service – Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara. Prin retaua Cefin se comercializeaza in prezent peste 55% dintre autovehiculele marca Iveco in Romania.

Sub sloganul “Totul pentru lumea transporturilor”, Cefin ofera un pachet de servicii integrate - distributia vehiculelor comerciale Iveco, servicii si produse post-vanzare: service, piese de schimb, consumabile si anvelope de camion, avand la dispozitie o retea nationala extinsa de centre. In plus, prin compania Eurobody, membra a Grupului, Cefin ofera servicii de carosare standard si specializata, iar prin Cefin Systems – sisteme avansate de management al flotelor.


Diana Dumitran
Marketing Manager

diana.dumitran@cefin.com