Oferte unicat de finanţare prin Cefin Used Trucks

BUCURESTI - 9 martie 2009

Comunicat tip General in Auto

Prin Cefin Used Trucks, divizie a Cefin România, doar în luna martie ai ocazia de a beneficia de un Pachet Promotional Unic: Preturi speciale şi Finanţare prin leasing financiar intern cu adevărat unice la achiziţia de vehicule comerciale rulate.

Oferte unicat de finanţare prin Cefin Used Trucks

Finanţarea este disponibilă în doua variante:
- cu o dobândă minimă începând de la 6,9% pentru un avans minim - pentru clienţii ce doresc un efort financiar minim la demararea contractului
- cu dobândă între 0%-5% - pentru clienţii care doresc să achite o sumă în avans de minim 20%, pentru o suportabilitate mai uşoară în timp a leasingului.

Toate condiţiile financiare prezentate sunt acordate personalizat în funcţie de cerinţele şi bonitatea clienţilor. Ofertele se referă la perioade de finanţare de până la 5 ani. Perioada de promoţie are termen limită data de 31 martie.

“Pot afirma cu tărie că această ofertă este cu adevărat diferită de orice există în acest moment pe piaţa de finanţare a vehiculelor comerciale rulate. În acest fel, confirmăm partenerilor noştri că Cefin Used Trucks este întotdeauna alături de ei, indiferent de felul în care se mişcă piaţa. Sunt convins că vehiculele rulate pe care le oferim în aceasta promotie reprezintă o reală soluţie pentru transportatori prin flexibilitatea pachetului oferit la achiziţionare”, spune Adrian Gheorghe, directorul general al Cefin Used Trucks.

Despre Cefin Romania

Cefin România oferă servicii integrate în domeniul transporturilor - pe lângă distribuţia vehiculelor comerciale Iveco, punând la dispoziţia transportatorilor o serie de servicii after-market, respectiv service, piese de schimb, consumabile şi anvelope de camion, având la dispoziţie o reţea naţională extinsă de centre. În plus, prin compania Eurobody, membră a Grupului, Cefin oferă servicii de carosare standard şi specializată, iar prin Cefin Systems – sisteme avansate de management al flotelor.

Leonard Ancuta

PR Editor Cefin Romania
leonard.ancuta@cefin.com