Cabral devine imaginea CEL.ro

BUCURESTI - 17 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

Live site

Binecunoscutul Cabral, prezentator TV, actor si bloger, se alatura echipei CEL.ro pentru a ajuta la cresterea increderii in serviciile noastre dar si in comertul online in general.

Cabral devine imaginea CEL.ro

Desi comertul online in Romania este unul dintre cele mai competitive si eficiente canale de retail, datorita istoriei scurte pe care o are internetul in Romania, a lipsei unei campanii de educare care sa comunice avantajele cumparaturilor online dar si a expunerii negative de care a avut parte in presa, acesta are o imagine confuza in randul potentialilor clienti.

De pilda, intalnim adesea formularea „magazin virtual” in loc de „magazin online” cum este corect, desi un magazin online este administrat ca orice alt magazin de catre o firma ce emite factura, certificat de garantie, livreaza fizic produsele comandate dar si asigura consultanta de specialitate pre si post vanzare.

Ambiguitatea este intretinuta si de confuzia dintre magazinele online si site-urile de licitatii sau anunturi, caracterizate prin faptul ca vanzatorul poate fi orice utilizator inregistrat pe site, caz in care siguranta tranzactiei este data doar de seriozitatea vanzatorului ,daca aceasta exista, si nu de renumele magazinului.

O personalitate poate ajuta la promovarea valorilor unui brand sau la transmiterea cu succes a unui mesaj daca intre cele doua parti exista o compatibilitate. Pornind de la aceasta idee am decis sa incepem colaborare cu Cabral, indragitul prezentator TV, actor si gazda a numeroase evenimentecare ,care, totodata, este si autorul unuia dintre cele mai urmarite bloguri din Romania, articolele sale primind numeroase aprecieri si comentarii din partea cititorilor .

Alegerea nu este una intamplatoare. Profesionalismul, Onestitatea, Experienta, Încrederea si Popularitatea de care se bucura Cabral cat si faptul ca este singura vedeta care a reusit sa fie la fel de apreciata in aparitiile sale publice cat si in mediul online l-au facut sa fie alegerea evidenta in demersul nostru de a creste increderea in serviciile CEL.ro cat si in comertul online.

Cu ajutorul lui Cabral vrem sa accentuam ideea ca un magazin online este unul cat se poate de real ce dispune de showroom, depozit, anganjati si care functioneaza respectand toate legile aflate in vigoare, cat si faptul ca achizitiile online de la CEL.ro se desfasoara in cea mai mare siguranta.

Despre CEL ro

CEL.ro a fost infiintat in anul 2004, ocupand in prezent locul 2 in topul magazinelor online din Romania cu o cifra de afaceri in 2012 de 89 milioane lei . Oferta CEL.ro cuprinde peste 55.000 de produse din categorii precum laptop-uri, desktop-uri, componente pc, aparatura foto-video, sisteme multimedia, dispozitive mobile, imprimante, aparatura de retea, produse software, electrocasnice, carti.