Invitație la descoperirea proiectului european „Green Behavior - Clean Life”

BUCURESTI - 20 februarie 2024

Comunicat tip General in Agricultura

Coordonatorul Celiz International Center din România și partenerul IVI din Italia au făcut echipă pentru a implementa proiectul Erasmus+ „ Green Behavior - Clean Life ”. Acest proiect își propune să promoveze conștientizarea aspectelor legate de protecția mediului în rândul antreprenorilor din domeniul avicol și nu numai.

În lumina creșterii alarmante a problemelor legate de schimbările climatice, proiectul „Green Behavior - Clean Life” se angajează să încurajeze practici și comportamente sustenabile în industria avicolă și să contribuie la soluționarea acestei provocări globale.

Vă încurajăm să vizitați site-ul nostru oficial www.green-cleanlife.eu pentru a descoperi mai multe informații despre proiect, activități și rezultatele sale. De asemenea, vă invităm să citiți și blogul oficial al proiectului Green Behavior - Clean Life, unde veți găsi articole interesante și relevante despre inițiativele noastre și impactul lor.

Pe site-ul proiectului, veți găsi o varietate de broșuri informative și materiale utile care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine importanța și implicarea noastră în promovarea unui comportament ecologic și sustenabil în industria avicolă.

Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect să aducem schimbări semnificative în comunitatea noastră și să contribuim la crearea unui viitor mai curat și mai verde pentru toți.

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm să ne contactați prin intermediul site-ului web sau la adresa de email sc.celiz.srl@gmail.com

Vă încurajăm să vă alăturați demersului nostru pentru un mediu mai curat și mai sustenabil. Pentru a afla mai multe și pentru a vă implica, vă invităm să vizitați site-ul nostru și să urmăriți evoluția proiectului.

Vă mulțumim pentru sprijinul și interesul dumneavoastră în promovarea unui comportament mai verde și mai responsabil față de mediul înconjurător.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/celiz-international-center/invitatie-la-descoperirea-proiectului-european-green-behavior-clean-life