centanni    

Comunicate de presa si evenimente pe tema centanni

 • centanni. x7 restaurante

  centanni

  Bucuresti - 13 April 2020

  Comunicat de NICOLA MLRL 2006 SRL

  În contextul economic dificil pentru domeniul HORECA, 7 restaurante din București au ales să nu renunțe și au creat un sistem unic și inovator în materie de livrări la domiciliu. Pentru prima dată au dat posibilitatea clienților de delive ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: el torito , taqueria el torito , karishma , duna , centanni , manay , banjo jack

  Vezi toate comunicatele de presa despre centanni

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul centanni.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la centanni. Informatiile despre centanni cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul centanni, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la centanni, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.