În weekend-ul Floriilor, Penny Market sărbătorește un design modern în toate magazinele din București și Oradea cu promoții și concerte Anda Adam, Alina Eremia și What’s Up

BUCURESTI - 22 aprilie 2016

Comunicat tip General in Retail

Fisiere atasate:

ConcerteBucuresti.pdf

Rewe România, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de discount din România, invită consumatorii din București și Oradea să sărbătorească împreună o nouă experiență de shopping odată cu inaugurarea noului format de magazin în toate filialele sale din cele doua orașe.

 În weekend-ul Floriilor, Penny Market sărbătorește un design modern în toate magazinele din București și Oradea cu promoții și concerte Anda Adam, Alina Eremia și What’s Up

În perioada 22-24 aprilie, toate magazinele Penny Market din București și Oradea își așteaptă clienții cu o mai mare varietate de produse, inclusiv produse la vrac, o altă aranjare la raft, sesiuni de degustări, discount-uri și o campanie promoțională nouă, organizată în calitate de suporter oficial al echipei naționale de fotbal. În cadrul acestei campanii, clienții vor putea beneficia de reduceri de până la 70% la prețul echipamentelor de fotbal pe care le vor putea găsi în variante atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii.

 

Surprizele pregătite clienților Penny Market din București nu se opresc însă în magazin. Sâmbătă, 23 aprilie, între orele 17:00-19:00, toți cei care vor trece pragul magazinelor sau vor fi în apropierea magazinelor Penny Market din Pipera, Th. Pallady sau Bucureștii Noi, sunt invitați la concerte în aer liber susținute de câțiva dintre cei mai în vogă artiști din România, conform următorului program:

 

    Concert Alina Eremia – Magazinul Penny Market din Bulevardul Pipera Nr 2H, Oraș Voluntari, de la ora 

17:00

 

    Concert What’s Up – Magazinul Penny Market din Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 39, Sector 3, de la ora 

18:00

 

    Concert Anda Adam – Penny Market din Bulevardul Bucureștii Noi, Nr. 27-29, Sector 1, de la ora 

19:00

 

 http://www.penny.ro/Homepage/Homepage/pe_Home.aspx

 

Despre Penny Market

 

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piața locală având loc în anul 2005. Alături de cele 175 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.