Centrala Riscurilor Bancare (CRB)

Definitie centrala Riscurilor Bancare (CRB)

Centru de intermediere care gestioneaza in numele BNR informatia de risc bancar si informatia despre fraudele cu carduri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Centrala Riscurilor Bancare (CRB)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul centrala Riscurilor Bancare (CRB).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la centrala Riscurilor Bancare (CRB). Definitiile termenilor despre centrala Riscurilor Bancare (CRB) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la centrala Riscurilor Bancare (CRB), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la centrala Riscurilor Bancare (CRB).