Centrala

Definitie Centrala

Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi si alte prestari de servicii care are in componenta sa intreprinderi subordonate si alte unitati cum sunt fabrici, uzine, exploatari, antreprize sau brigazi de antrepriza, autobaze, sectii, ateliere, sectoare etc. si, in anumite situatii, unitati de cercetare stiintifica si inginerie tehnologica, proiectare, comert exterior, aprovizionare, desfacere, prelucrare automata a datelor, pregatiire si perfectionare a personalului, prestari de servicii sau alte unitati necesare.Centrala asigura conducerea unitara, coordonarea si controlul activitatii intreprinderilor subordonate si a unitatilor componente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Centrala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Centrala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Centrala. Definitiile termenilor despre Centrala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Centrala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Centrala.