Aqua film, muzica si teatru

Locul desfasurarii: Parcul Drumul Taberei

Organizator: Centrul Cultural European Sector 6

Evenimentul “Aqua film, muzică şi teatru”, organizat de Centrul Cultural European Sector 6 şi Primăria Sectorului 6 a strâns pe malul lacului din parcul Drumul Taberei, în cele cinci zile de la lansare, mii de spectatori. Indiferent dacă aleg să stea direct pe iarbă, pe scaunele special amenajate sau pe apă, în hidrobiciclete şi bărcuţe, bucureştenii se adună în fiecare seară, cu sutele, să vadă cele mai cunoscute producţii de la Hollywood.
Până pe 6 septembrie bucureştenii mai pot viziona, în fiecare seară, de la ora 21.00, filme precum “Superman Returns”, “Casablanca”, “Strania poveste a lui Benjamin Button”, “Matrix revolution” , “Star Wars: Razboiul clonelor”, “Yes Man”, “Gran Torino”, “Bucket List”, “Un Ghem De Minciuni”, “ROCKn’ROLLA” ‘Harry Potter şi ordinul Phoenix” sau “Mândrie şi Glorie”.
“Aqua film, muzica si teatru” reuneşte, într-un spaţiu deschis, filmul, muzica şi teatrul. În prima sâmbătă a evenimentului, scena de la Foişor a fost ocupată de trupa de teatru “Contemporanii” care au prezentat publicului o seară Alecsandri, iar duminică atmosfera a fost asigurată de „Polifonyc Band”. Nu au lipsit concursurile cu premii. Spectatorii pricepuţi în arta filmului, care au răspuns la întrebări legate de cinematografia românească şi internaţională au primit DVD-uri şi tricouri. Weekendul viitor, pe 29 şi 30 august, Centrul Cultural European Sector 6 a pregătit noi surprize, la Foişor şi pe apă. Sâmbătă, de la ora 19.00 părinţii vor vedea o nouă piesă de teatru, iar duminică de la ora 11.30, va fi rândul copiilor să păşească în lumea teatrului. Seara, de la ora 19.00, muzica bună va invada Parcul Drumul Taberei.
Evenimentul “AQUA film, muzică şi teatru” beneficiază de suportul deplin al primarului Sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş. INTRAREA ESTE LIBERĂ!Centrul Cultural European Sector 6
Alexandra Duţulescu - 0729.729.680
Telefon/ fax: + 4021.433.00.68

Despre CENTRUL CULTURAL EUROPEAN SECTOR 6


Biroul de presă al Centrului Cultural European Sector 6

Participare: Intrare libera