CONCERT

Locul desfasurarii: Piata Revolutiei

Organizator: Centrul Cultural European Sector 6

CONCERT

Centrul Cultural European Sector 6 vă invită, duminică, 26 iulie 2009, de la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei (lângă Ateneul Român), la un eveniment cultural-muzical organizat cu ocazia încheierii campaniei de strângere de fonduri prin SMS (858) necesare înfiinţării departamentului de cardiochirurgie al Spitalului de copii “Marie Curie” din Bucureşti.
Concertul va începe la ora 18.00, când va urca pe scenă grupul de copii Do-Re-Mi. Aceştia vor fi urmaţi de trupe şi artişti care s-au alăturat campaniei “Inima Copiilor pentru Marie Curie”: Ladies, Roxy Rocks, High Five, Andreea Antonescu şi Distinto.
Andreea Dorofte, laureată a mai multor premii naţionale şi internaţionale va încânta publicul cu un recital de pian. După ce a cântat pe scene renumite, precum Filarmonica “George Enescu” sau cele din Nagasaki şi Yokohama, Quartetul MASQ va sprijini, din punct de vedere muzical, campania "Inima Copiilor pentru Marie Curie". Cu sprijinul Centrului Cultural European Sector 6, formaţia Bere Gratis şi prima orchestră de suflători din România, Bucharest Wind Orchestra, vor continua concertul extraordinar “Ce n-a văzut Parisul”.
Campania "Inima Copiilor pentru Marie Curie", desfăşurată de Asociaţia "Inima Copiilor", cu susţinerea Lianei Stanciu, a avut un real succes şi s-a concretizat în strângerea a aproape 700.000 de euro.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!


Biroul de Presă al Centrului Cultural European Sector 6
TEL: 021 433 00 68

Despre CENTRUL CULTURAL EUROPEAN SECTOR 6


Biroul de presă al Centrului Cultural European Sector 6

Participare: Intrare libera