A_BEST - centru acreditat de pre-testare Cambridge

BUCURESTI - 4 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

In luna noiembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost acreditat de catre Cambridge ESOL ca centru de pre-testare Cambridge . Astfel, persoanele care vor sa sustina o simulare a examenului Cambridge, inainte de a participa la testul propriu-zis, sunt asteptate de echipa A_BEST, la sediul sau, din zona Piata Romana - ASE. Pre-testarea este necesara pentru a afla nivelul la care o persoana poate utiliza limba engleza.

In luna noiembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost acreditat de catre Cambridge ESOL ca centru de pre-testare Cambridge. Astfel, persoanele care vor sa sustina o simulare a examenului Cambridge, inainte de a participa la testul propriu-zis, sunt asteptate de echipa A_BEST, la sediul sau, din zona Piata Romana - ASE. Pre-testarea este necesara pentru a afla nivelul la care o persoana poate utiliza limba engleza.

Pre-testarea, cheia reusitei la examenul Cambridge

Pre-testarea ofera cursantilor sansa de a exersa sustinerea unei testari Cambridge de limba engleza cu ajutorul unor intrebari autentice, in conditii de examen. De asemenea, pre-testarea este un element cheie in dezvoltarea procesului de organizare a examenelor Cambridge de limba engleza.

In calitate de centru acreditat pre-testare Cambridge, A_BEST pune la dispozitia cursantilor materiale de studiu oferite de Cambridge ESOL, pentru desfasurarea simularilor de examen in cele mai bune conditii. Astfel, persoanele interesate, atat adulti cat si copii, se pot inscrie la sesiunile de pre-testare organizate la sediul A_BEST. Echipa A_BEST este formata din traineri cu inalta pregatire academica si experienta in predarea limbii engleze.

Pre-testarea este esentiala pentru reusita la examenul Cambridge. Testele sunt trimise spre a fi corectate in Anglia, la fel ca si examinarile propriu-zise. Totodata, lucrarile de examen contin marcajele originale ale examinatorilor Cambridge ESOL, iar candidatii primesc informatii cu privire la rezultatele pe care le-au obtinut la testul scris. Astfel, pre-testarile ii ajuta pe cursanti sa isi dea seama care sunt ariile in care au nevoie de mai multa practica si, totodata, sa capete experienta si incredere in fortele proprii, pentru sustinerea examenelor propriu-zise.

Mentionam ca, potrivit cerintelor Cambridge ESOL, nu se pot realiza pre-testari pentru probele de Speaking din cadrul examenelor Cambridge de limba engleza.

Pre-testari Cambridge, la sediul A_BEST

A_BEST, acreditat de catre Cambridge ESOL ca centru de pre-testare Cambridge, poate desfasura pre-testari pentru examinari prin care se pot obtine certificate, recunoscute international, in diferite domenii de activitate: afaceri internationale, juridic, financiar sau academic. Totodata, pre-testarile permit si pregatirea pentru examene de limba engleza pentru diferite niveluri de utilizare a limbii (intermediar, avansat, profesionist), ce pot fi necesare, fie pentru studiu, fie pentru gasirea unui loc de munca peste hotare.

Centrul de Limbi Straine A_BEST va desfasura o prima sesiune de pre-testari la inceputul lunii februarie 2013, la sediul sau, din zona Piata Romana-ASE, pentru urmatoarele examinari: Cambridge English: Legal (ILEC), Cambridge English: Financial (ICFE), Cambridge English: Business Preliminary (BEC), Cambridge English: Business Vantage (BEC), Cambridge English: Business Higher (BEC), Cambridge English: Key (KET), Cambridge English: Key (KET) for Schools, Cambridge English: First (FCE), Cambridge English: First (FCE) for Schools, Cambridge English: Advanced (CAE), Cambridge English: Proficiency (CPE), IELTS Academic, IELTS General Training, IELTS Listening.

Persoanele interesate sa se inscrie la sedintele de pre-testare pentru examenele Cambridge ne pot suna la 0762.274.914 sau ne pot contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.