A_BEST , in parteneriat cu Romania Business Insider , va invita colegii expati sa invete limba romana!

BUCURESTI - 26 iulie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Un nou coleg expat in compania dvs, dornic sa invete limba romana?! Centrul de Limbi Straine A_BEST, in parteneriat cu Romania Business Insider, un site de stiri exclusiv in limba engleza, a lansat recent un nou proiect lingvistic, ce consta in publicarea online a unei serii de lectii de limba romana pentru straini.

A_BEST , in parteneriat cu Romania Business Insider , va invita colegii expati sa invete limba romana!

Accentul este pus pe cuvinte si expresii uzuale, utile in special in cadrul intalnirilor formale/ informale de networking, iar lectiile sunt publicate saptamanal.

Asadar, daca aveti un nou coleg expat in compania dvs, nu ezitati sa il directionati spre lectiile noastre online de limba romana prin limba engleza, postate in fiecare zi de joi pe portalul Romania Business Insider: http://www.romania-insider.com/archives/category/ro-language.

Despre A_BEST

Despre Romania Business Insider:

www.romania-insider.com este un site de stiri exclusiv in limba engleza, dedicat expatilor care locuiesc in Romania si strainilor interesati de tara noastra. Romania Business Insider include stiri zilnice din zona de afaceri, timp liber, evenimente, articole despre traditiile si cultura romaneasca, cursuri de limba romana, retete culinare romanesti, articole despre zone turistice din tara. Toate acestea sunt menite sa ajute cititorii straini sa cunoasca Romania, devenind o sursa unica pentru astfel de informatii, iar pe cei romani, sa isi redescopere tara. www.romania-insider.com ofera de asemenea un newsletter zilnic, gratuit, cu ultimele noutati din toate aceste domenii.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST:

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine pentru adulti, atat in sistem individual, cat si in pereche/ mini-grupa/ club, avand programe pentru limbaje generale, de afaceri si limbaje specializate. Fiind centru acreditat LCCI, A_BEST ofera servicii complete, dand posibilitatea cursantilor sai de a obtine diplome recunoscute international (LCCI - London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications from EDI). Furnizeaza, de asemenea, si servicii de interpretariat si traduceri (simple/ autorizate/ legalizate). Limbile din portofoliul A_BEST sunt: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, rusa, bulgara, greaca, romana pentru straini.

Printre clientii corporate ai Centrului de Limbi Straine A_BEST se numara, in ordine alfabetica: Aflaplan Engineering, AKZO Nobel Coatings, ARDAF, Autonom Services, CHIPITA Romania, Cont Expert, Didis International, GED Real Estate SA Madrid - sucursala Bucuresti, IIRUC SERVICE S.A. - a Raiffeisen Informatik Company, IMV Facility Management, RCS-RDS, Schachtbau Romania, TOTAL Soft etc, carora le multumim inca o data, indiferent de serviciul lingvistic utilizat.Centrul de Limbi Straine A_BEST
Bucuresti, sectorul 3
Tel. mobil: 0762 / 274.914
Tel. fix / fax: 031.410.94.69

Opinia ta capata VOCE!office@abest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/a-best-in-parteneriat-cu-romania-business-insider-va-invita-colegii-expati-sa-invete-limba-romana