A_BEST - mutat online: cursuri de limbi straine prin platforma Zoom si traduceri livrate via email

BUCURESTI - 23 martie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet, HR, Cursuri

Live site

A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, functioneaza de luni, 16 martie, integral in mediul virtual, in contextul COVID-19. Astfel, echipa de traineri si traducatori A_BEST este in continuare capabila sa asigure remote servicii lingvistice la acelasi standard de calitate, pentru companiile care activeaza pe piete straine si pentru care comunicarea eficienta si rapida cu partenerii de afaceri este vitala.

logo Centrul de Limbi Straine A_BEST

logo Centrul de Limbi Straine A_BEST

A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, functioneaza de luni, 16 martie, integral in mediul virtual, in contextul COVID-19. Astfel, echipa de traineri si traducatori A_BEST este in continuare capabila sa asigure remote servicii lingvistice la acelasi standard de calitate, pentru companiile care activeaza pe piete straine si pentru care comunicarea eficienta si rapida cu partenerii de afaceri este vitala.

In relatia cu clientii, reprezentantii Centrului de Limbi Straine A_BEST sunt in permanenta preocupati sa le puna la dispozitie pachete de servicii lingvistice menite sa valorifice intr-o foarte mare masura bugetele existente pe aceste segmente, contribuind astfel la optimizarea costurilor. Totodata, se ofera consultanta in ceea ce priveste Strategia de Management Lingvistic, aceasta reprezentand un pachet de masuri si tehnici utilizate de diversele companii pentru a evita barierele lingvistice si culturale pe piete straine noi sau in expansiune. 

Sunt multe companii care au decis ca angajatii lor sa lucreze remote, dar se doreste in continuare ca ei sa invete sa comunice mai bine in engleza, germana sau franceza, de exemplu. Asadar, am decis ca si trainerii A_BEST sa ramana activi, online, in special prin platforma ZOOM. Astfel, suntem in masura in continuare sa furnizam cursurile A_BEST la acelasi nivel de calitate, intr-o maniera interactiva, in mediul virtual, in sistem individual, pereche (2 cursanti), mini-grupa sau grupa, chiar daca ei isi desfasoara activitatea in locuri diferite, conform unui orar flexibil. Suntem foarte recunoscatori clientilor nostri care ne-au sustinut in acest demers si practic – in timp record - am putut face transferul din sala de curs in mediul virtual. In plus, echipa de traducatori A_BEST realizeaza traduceri eficiente, simple sau autorizate, din si in limbile: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa etc, depunand efort astfel incat sa livreze cat mai repede, caci in perioada aceasta atat de dinamica in care traim nu mai este loc de nicio tergiversare”, a declarat Aura Icodin, Director General, Centrul de Limbi Straine A_BEST.

A_BEST - furnizor de incredere de cursuri corporate de limbi straine, pentru un numar mare de companii multinationale

De peste 11 ani, Centrul de Limbi Straine  A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine si de limba romana pentru expati, portofoliul sau de clienti fiind format din peste 250 de companii multinationale, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cu un portofoliu de 10 limbi straine, o acreditare nationala si trei acreditari internationale, in ultimii 5 ani Centrul de Limbi Straine A_BEST a avut aproximativ 6500 cursanti corporate, activitatea celor peste 30 de traineri de limbi straine insumand in perioada mentionata un numar de aproape 43000 de ore de curs predate.

In plus, A_BEST este prima companie locala care a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2015, in urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizatie germana de certificare de terta parte.

Traducerile A_BEST, realizate rapid si cu acuratete – o solutie pentru o comunicare corporate eficienta

Echipa de traducatori a Centrului de Limbi Straine A_BEST poate asigura suport lingvistic de incredere pentru orice companie. Traducatorii A_BEST pun pe primul loc clientii si cerintele acestora. De aceea, ei se angajeaza sa respecte cu strictete atat termenul de executare, cat si pe cel de predare a unei lucrari. Traducatorii A_BEST pot gasi solutii pentru cele mai dificile situatii lingvistice. Acestia au experienta in domeniu si pot transpune cat mai fidel in limba tinta textul tradus. Totodata, ei tin cont in efectuarea traducerilor de contextul cultural diferit. Mai mult decat atat, echipa de traducatori A_BEST garanteaza confidentialitatea informatiilor din materialele furnizate fiecarui client.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii; testari cu recunoastere internationala; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic. Pentru detalii, va invitam pe https://abest.ro/ro/.

Despre A_BEST

SC A_BEST Interactiv SRL
office@abest.ro
0762274914