A_BEST sustine Fundatia INOCENTI!

BUCURESTI - 8 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Implica-te si tu in campania „Ghiozdanelul vesel! Umple un ghiozdan cu rechizite si astfel, o inimioara de copil - cu multa veselie!”

„Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l castigam.”

Victor HUGO – scriitor francez

In actualul context socio-economic, este de dorit ca responsabilitatea sociala corporativa sa faca parte din strategia pe termen lung a oricarei companii. “Incepand din vara anului 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST si-a propus sa se implice in mod constant in programe de sprijinire a comunitatii, una dintre problemele de interes major pentru noi fiind educatia copilului.”, declara Aura Ipate, Director General A_BEST. „Astfel, s-a nascut deja un prim parteneriat, si anume cel cu Fundatia INOCENTI , de care suntem foarte incantati si in care credem cu tarie!, completeaza aceasta.

Fundatia INOCENTI a fost infiintata in anul 1990, sub numele de Romanian Children’s Relief (RCR), fara caracter politic sau religios, cu scopul de a sprijini copiii si familiile defavorizate din Romania. Din anul 1998, Fundatia INOCENTI este inregistrata legal in Romania, iar in prezent desfasoara programe in Bucuresti, Bistrita si Cluj, prin care sprijina peste 2000 de copii aflati in dificultate:

„Viata Copilului” – Bucuresti, Bistrita, Cluj-Napoca„Eu si familia mea” – Bistrita„Educatie timpurie”/ „Program educational” – Bucuresti, Bistrita„Educatie timpurie pentru copii cu deficiente” – Bistrita„Integrare scolara si sociala a copiilor rromi” – Bucuresti, Bistrita„Centrul de suport educational” – Bucuresti„Olimpiada Inocentilor” – Bistrita.

Mai multe despre programele Fundatiei INOCENTI puteti afla accesand site-ul www.inocenti.ro sau vizitand pagina de Facebook http://www.facebook.com/InocentiRCR.

In perioada 01 – 31 august 2012, in  beneficiul copiilor inclusi in programul de prevenire a abandonului scolar „Centrul de suport educational” (pentru elevi inscrisi in clasele 0-IV),  Centrul de Limbi Straine A_BEST deruleaza mini-campania intitulata „Ghiozdanelul vesel! Umple un ghiozdan cu rechizite si astfel,  o inimioara de copil -  cu  multa veselie!”. Trainerii, cursantii, traducatorii, clientii si partenerii A_BEST sunt invitati sa contribuie cu diverse obiecte  scolare, pentru salile de clasa si de joc, caci – dupa incheierea vacantei de vara - copiii vor avea nevoie de cat mai multe carti, caiete, rechizite, jocuri educative, harti, mici produse de igiena (servetele umede, sapun de maini) etc.

In plus, echipa Centrului de Limbi Straine A_BEST sustine si celelalte metode simple, dar eficiente prin care oricine poate oferi o mana de ajutor copiilor INOCENTI, de-a lungul anului scolar:

—Doneaza si primesti o carte “Picturing the Possible” cu poze ale fotografului Michael Carroll:  http://www.michaelcarrollphoto.com/Galleries/Picturing_Possible/index_PP.htmlDoneaza si primesti un tablou cu o fotografie semnata Michael Carroll:

—Doneaza si primesti un DVD ”Hand Held”, un documentar  realizat de cunoscutul producator de la Hollywood – Don Hahn, nominalizat de doua ori la premiile Oscar: http://www.handheldthemovie.com/—Alatura-te echipei de voluntari din cadrul Fundatiei INOCENTI!—Fii suporter! Doneaza periodic! http://inocenti.ro/?pagina=22— Organizeaza un mic eveniment intre prieteni sau o seara caritabila in sprijinul Fundatiei INOCENTI!

Echipa A_BEST constientizeaza faptul ca implicarea companiilor private in proiecte de responsabilitate sociala este vitala pentru societate. Din acest considerent, pe viitor, se doreste ca Centrul de Limbi Straine sa raspunda activ si concret nevoilor comunitatii din care face parte!”, conchide Aura Ipate.

Contact Centrul de Limbi Straine A_BEST:

Aura Ipate – Director General: aura.ipate@abest.ro; 0762.274.913;

Contact INOCENTI:

Ioana Stefanescu – Office Manager:  ioana.stefanescu@inocenti.ro;  0741.754.040;

Valentina Maghirescu – Director Dezvoltare:  valentina.maghirescu@inocenti.ro; 0751.242.282

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/a-best-sustine-fundatia-inocenti