Alan Godsave, Director Regional LCCI – invitat special la Conferinta A_BEST - 17 mai 2012, Hotel Golden Tulip Times, Bucuresti

BUCURESTI - 4 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR


Centrul de Limbi Straine A_BEST doreste sa-si consolideze prezenta in spatiul public printr-o serie de evenimente organizate - la cel mai inalt nivel - in parteneriat cu LCCI Romania.

Conferinta de lansare, denumita “EFICIENTIZAREA PROCESELOR DE TRAINING SI AUDIT LINGVISTIC IN DOMENIUL HR” il are ca invitat special pe Alan Godsave – Director Regional LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI. Alan Godsave raspunde de desfasurarea examinarilor pentru Engleza de afaceri la standarde academice. Totodata, este Director de Programe al International Business School din Budapesta, unde elaboreaza si implementeaza programe de training pentru corporatiile din intreaga Europa, in domenii precum Marketing, Comunicare si Customer Care.

 „Evenimentul creeaza un cadru ideal, in care profesionistii din aria limbilor straine se pot intalni fata in fata cu reprezentantii corporatiilor, pentru care utilizarea serviciilor lingvistice reprezinta o conditie sine-qua-non pentru o comunicare eficienta in mediul de business”.  

Andreea Anghel – Director Dezvoltare Proiecte Lingvistice, Centrul de Limbi Stra

Temele principale de discutie sunt centrate  pe solutii concrete de audit si training lingvistic, aplicabile in domeniul resurselor umane. Se vor aborda teme de real interes, precum: ”Eficientizarea bugetelor pentru auditul lingvistic, vazut ca etapa in cadrul procesului de  recrutare si selectie” sau ”Limba romana – limba europeana. Rolul programelor lingvistice dedicate managerilor expati ”. Totodata, Alan Godsave va prezenta studii de caz din companii europene privind testarile LCCI - English for Business.

 Publicul vizat este format din directori de companii, antreprenori, manageri si specialisti in resurse umane din toate industriile, lingvisti.

 Conferinta se incheie cu un cocktail party si cu multe alte surprize.

 Accesul se face exclusiv pe baza invitatiei trimise de organizatori, in limita locurilor disponibile si nu presupune nicio taxa de participare. Pentru informatii suplimentare si inscriere, va rugam sa o contactati pe Andreea Anghel – Director Dezvoltare Proiecte Lingvistice:  telefon 0762.274.914, e-mail: andreea.anghel@abest.ro.

 

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/alan-godsave-director-regional-lcci-invitat-special-la-conferinta-a-best-17-mai-2012-hotel-golden-tulip-times-bucuresti