Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine, ed. a V-a – o conferință cu tradiție pentru Echipa A_BEST

BUCURESTI - 7 mai 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C, Media / Publicitate, HR

Live site

A_BEST (https://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, organizează pe 11 mai 2021, de la ora 18.00, conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a V-a, beneficiind de un panel de excepție.
Evenimentul va avea loc live, online, pe ZOOM, și se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaționale, managerilor din companii, antreprenorilor.

Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine - ed. a V-a

Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine - ed. a V-a

 “Acest eveniment va fi o dezbatere interactivă, despre avantajele multilingvismului atât la nivel de companie, pentru procesul de internaționalizare, cât și la nivel de individ, pentru dezvoltarea carierei în contextul actual al unei globalizări accelerate prin digitalizarea companiilor”.  

Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST

“Acest eveniment va fi o dezbatere interactivă, despre avantajele multilingvismului atât la nivel de companie, pentru procesul de internaționalizare, cât și la nivel de individ, pentru dezvoltarea carierei în contextul actual al unei globalizări accelerate prin digitalizarea companiilor”, a declarat Aura Icodin, gazda evenimentului, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Din panelul moderat de Mădălina Samoilă, Jurnalist și Public Speaking & Media Trainer, vor face parte, în calitatea de speakeri: Paula Pîrvănescu – President Romanian Business Chamber, Bianca Tudor – Founder & CEO Elite Business Women, Alina Perrin – CEO Serman Insight, Roxana Crăciun – HR Manager Romania The Adecco Group și Mădălina Racovițan - Tax Partner, Head of People Services KPMG Romania.

„Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a V-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanța investiţiilor în programe de training şi cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor concrete de învăţare ale cursanţilor din corporații, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România. De exemplu, A_BEST a organizat trei ediții ale evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, iar printre speakeri s-au numărat Magda Sandu, HR Manager PORSCHE Finance Group România (ediția I), Diana Burhală, Learning & Knowledge Leader IBM România (ediția a II-a), respectiv Bogdan Barbu, Head of Centralized Branch Operations RO – Unicredit Business Integrated Solutions Gmbh (ediția a III-a). Ediția a IV-a a fost prima online și a avut-o ca guest speaker pe Jose Kombo, Employer Branding Ambassador în cadrul TELEPERFORMANCE ROMANIA.

Organizator:

Centrul de Limbi Straine A_BEST

Parteneri media:

Dynamic Business Connections

Elite Business Women

The Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Comunicatedepresa.ro

TheBizz Magazine

Parteneri:

Romanian Business Chamber

Serman Insight

Suciu - The Employment Law Firm

RSVP: office@abest.ro sau https://lnkd.in/eANrs35

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST
Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic. Pentru detalii, vă invităm pe https://abest.ro/.