Centrul de Limbi Straine A_BEST a aniversat 6 ani de activitate

BUCURESTI - 20 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, HR

Cea de-a sasea aniversare a Centrului de Limbi Straine A_BEST a avut loc sambata, 15 noiembrie 2014, in cadrul clubului Old City din Bucuresti si a restrans aproape 30 de participanti. Si in acest an, echipa A_BEST si-a invitat trainerii si colaboratorii, pentru a trece in revista realizarile din 2014 si pentru a se relaxa in cadrul unei petreceri de karaoke.

Cea de-a sasea aniversare a Centrului de Limbi Straine A_BEST a avut loc sambata, 15 noiembrie 2014, in cadrul clubului Old City din Bucuresti si a restrans aproape 30 de participanti. Si in acest an, echipa A_BEST si-a invitat trainerii si colaboratorii, pentru a trece in revista realizarile din 2014 si pentru a se relaxa in cadrul unei petreceri de karaoke.

Peste 45 de proiecte corporate in anul 2014

In prima parte a evenimentului aniversar, Aura Ipate, General Manager A_BEST, a facut o scurta prezentare a principalelor realizari ale centrului de limbi straine din 2014. Printre acestea, se numara derularea de proiecte corporate pentru peste 45 de companii multinationale de top, din Bucuresti si din tara (Ploiesti, Cluj, Brasov, Timisoara, Deva, Braila etc), atat pe segmentul de cursuri de limbi straine pentru afaceri, cat si in aria traducerilor specializate.

Totodata, este de remarcat faptul ca in anul 2014, echipa A_BEST a derulat cele mai multe serii de workshop-uri si pre-testari Cambridge (TKT, IELTS, CAE etc) pentru profesorii si elevii de liceu.Tot pentru acestia, A_BEST a organizat pe 25 septembrie seminarul „Ziua Europeana a Limbilor Straine – o incursiune in cultura europeana”, celebrand evenimentul european prin dezbateri si jocuri interactive.

Un alt eveniment important organizat de A_BEST anul acesta a fost seminarul „Limba romana, pe agenda expatilor”, la care au participat peste 30 de persoane, printre care s-au numarat directori de companii, specialisti din domeniul resurselor umane si studenti ai Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine.

La fel ca in anii precedenti, A_BEST a participat la evenimente de business importante, cum ar fi Gala Premiilor de Excelenta HR Club, editia a VI-a, si conferintele „Meet the Woman” ale Organizatiei Femei in Afaceri. 

Un alt moment obisnuit la fiecare editie de sarbatoare l-a reprezentat acordarea distinctiilor aniversare trainerilor si traducatorilor A_BEST, care au contribuit prin activitatea lor la dezvoltarea proiectelor lingvistice pe care echipa noastra le-a derulat pana in prezent.

Karaoke party pentru invitatii A_BEST

In partea a doua a celei de-a sasea aniversari a Centrului de Limbi Straine A_BEST, invitatii au dat curs provocarii echipei noastre de a participa la o petrecere de karaoke. Astfel, toti participantii au avut la dispozitie un playlist actual cu melodii romanesti si straine, un DJ entuziast convingandu-i pe toti invitatii sa ia parte la distractie.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei sase ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/centrul-de-limbi-straine-a-best-a-aniversat-6-ani-de-activitate