Clubul de conversatie Business English for Real! – pe baza de abonament - noiembrie - decembrie

BUCURESTI - 9 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie

Concept:

Clubul de conversatie Business English for Real! isi propune sa creeze un cadru de discutii pe teme economice si politice de actualitate, in limba engleza, astfel incat participantilor sa li se ofere posibilitatea de a tine pasul cu limba straina pe care au invatat-o la un moment dat in alte cadre formale (liceu, facultate etc). Totodata, oportunitatile de networking nu vor intarzia sa apara.

Alaturi de un trainer-moderator entuziast, veti avea ocazia sa intalniti persoane valoroase din mediul de afaceri bucurestean.

Profilul participantilor: directori generali, directori financiari, de vanzari, de marketing, de resurse umane, sefi de departamente, consultanti, intreprinzatori, doctori  etc, persoane care coordoneaza echipe, gestioneaza resurse sau administreaza diverse proiecte.

Trainerul A_BEST – dublu rol: Aceasta diversitate de profesionisti va ajuta la crearea unei atmosfere stimulative si interactive, in care trainerul va avea – pe langa rolul sau de baza, didactic – si statutul de  moderator al discutiilor.

Materialele de lucru:  vor fi reprezentate –in special - de fise create de trainerii A_BEST,  cu extrase din stiri de actualitate, preluate de pe portaluri media britanice de renume; desigur, se vor puncta aspectele de limba esentiale, pentru a facilita imbunatatirea  exprimarii in limba engleza.

Nr limita de participanti: minimum 4 - maximum 6.

 Conditii de inscriere

-          incadrarea in profilul participantilor descris mai sus;

-          nivel de limba engleza mediu (minimum 25 de puncte la testul nostru online: http://www.abest.ro/teste-online-de-limba-engleza.html).

Locatia: Calea Calarasi, nr. 175 (punct de reper: Biserica Delea Noua)

Programul: 5-8 intalniri, in fiecare marti si/ sau joi seara, 18.30 – 20.30, in perioada 23.11.2010- 16.12.2010.

Accesul se face pe baza de abonament. Plata se poate face pe persoana fizica/ juridica.

Contact rapid, pentru detalii: 0762.274.914/ 031.410.94.69/ office@abest.ro.

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri corporate de limbi straine, in sistem “la comanda”.
Acestea au doua caracteristici esentiale: (i) personalizarea in functie de necesitatile punctuale, lingvistice ale cursantilor, in urma unei analize atente a domeniului in care acestia activeaza; (ii) flexibilitatea logisticii de curs (orar, frecventa, durata, locatie).

Avantajele cursurilor A_BEST:

● traineri dinamici, dedicati si responsabili, inclusiv din mediul universitar, cu experienta in predarea limbii tinta adultilor;
● posibilitatea organizarii cursurilor in sistem team-teaching;
● posibilitatea monitorizarii ulterioare a cursantilor timp de o luna;
● preturi realiste.

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza, de asemenea, si cursuri deschise de limba engleza/ germana/ italiana/ portugheza.

Fiind centru acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry), A_BEST ofera servicii lingvistice complete, dand posibilitatea cursantilor sai de a obtine - la limba engleza - diplome recunoscute international (LCCI - International Qualifications from EDI: English for Business, English for Tourism, JETSET etc).

A_BEST furnizeaza, de asemenea, si servicii de interpretariat si traducere in sistem project-based, limbile din portofoliul nostru fiind: limba engleza, limba franceza, limba germana, limba italiana, limba spaniola, limba portugheza, limba rusa, limba bulgara, limba greaca etc.