Conferinta “EFICIENTIZAREA PROCESELOR DE TRAINING SI AUDIT LINGVISTIC IN DOMENIUL HR”, editia I – 17 Mai 2012, 4 -8 pm, Golden Tulip Times, Bucuresti

BUCURESTI - 11 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Conferinta “EFICIENTIZAREA PROCESELOR DE TRAINING SI AUDIT LINGVISTIC IN DOMENIUL HR ”, editia I - organizata de Centrul de Limbi Straine A_BEST in parteneriat cu LCCI Romania, in data de 17 mai 2012, in Bucuresti, la Hotel Golden Tulip Times - creeaza un cadru ideal de dezbatere, accentul punandu-se pe solutii concrete de audit si training lingvistic, aplicabile in domeniul resurselor umane.
Evenimentul se bucura de sprijinul urmatorilor parteneri: LCCI Romania, Oxford Niculescu, comunicatedepresa.ro, BestResource, Catalog Cursuri, Franco-Jobs, ISIC, The Expat Card, Fundatia Inocenti, vizand o audienta formata din: directori de companii, antreprenori, manageri, specialisti in resurse umane din toate industriile, lingvisti.

 In cadrul Conferintei, se vor aborda subiecte sensibile, dar importante, precum eficientizarea bugetelor pentru auditul lingvistic. 

Aura IPATE – Director General, Centrul de Limbi Straine A_BEST

In cadrul Conferintei, se vor aborda subiecte sensibile, dar importante, precum: ”Eficientizarea bugetelor pentru auditul lingvistic, vazut ca etapa in cadrul procesului de  recrutare si selectie”. Auditul linvgvistic presupune testarea profesionista a cunostintelor si competentelor utilizarii unei limbi straine.

 „Rolul programelor lingvistice dedicate managerilor expati”  reprezinta  a doua tema ce se va discuta  in cadrul  evenimentului. „Limba romana, parte din familia limbilor romanice, este considerata, incepand cu anul 2007, una dintre limbile oficiale de redactare a documentelor Uniunii Europene. Interesul pentru predarea acestei limbi romanice moderne a fost suscitat insa de aparitia unui public tinta constituit cu precadere din manageri straini, in perioada postdecembrista, pe fondul unor transformari fundamentale, de ordin social, economic si politic”, sustin specialistii A_BEST.

Totodata, invitatul special al evenimentului - Alan Godsave (Director Regional LCCI - London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI)  va prezenta studii de caz din companii europene privind testarile LCCI - English for Business.

Conferinta se incheie cu un cocktail party si cu multe alte surprize.

Accesul se face exclusiv pe baza invitatiei trimise de organizatori, in limita locurilor disponibile si nu presupune nicio taxa de participare. Pentru informatii suplimentare si inscriere:  http://www.abest.ro/media.html/ 0762.274.914/ andreea.anghel@abest.ro.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/conferinta-eficientizarea-proceselor-de-training-si-audit-lingvistic-in-domeniul-hr-editia-i-17-mai-2012-4-8-pm-golden-tulip-times-bucuresti