Globalizarea Mediului de Afaceri Românesc - tema Conferinței A_BEST “Ascensiunea în Mediul de Business prin Limbile Străine”, ediția a VII-a

BUCURESTI - 13 aprilie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Cursuri

Live site

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, organizează în data de 05 Mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse, din București, Conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a VII-a, în colaborare cu nume valoroase din mediul de afaceri. Acest eveniment se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaționale, managerilor din companii, precum și antreprenorilor.

Globalizarea Mediului de Afaceri Românesc

Globalizarea Mediului de Afaceri Românesc

 Scopul acestui premiu este acela de a încuraja companiile să investească în cursuri de limbi străine pentru angajații lor, investiție care se traduce prin creșterea afacerii, dezvoltarea competențelor forței de muncă din România, internaționalizarea mediului de afaceri românesc, atragerea de investiții străine în România. 

Aura Icodin, Founder & CEO - Centrul de Limbi Străine A_BEST

Apartenența la o lume globală de business prin limbile străine, remote work & digitalizare, misiunea marca A BEST pentru România, de peste 13 ani, în cifre:

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurări, turism etc, instituții, ambasade etc). 

În ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine, cu preponderență de limba engleză, franceză și germană, dintre care aproximativ 18.000 de ore în perioada de pandemie, integral online.

De ce să investești în cursuri de limbi străine pentru angajatii tăi?

Studiul PIMLICO (Promoting, Implementing, Mapping Language and Intercultural Communication Strategies in Organisations and Companies) efectuat în 20 de state membre ale UE subliniază creşterea cu 10-25% a vânzărilor în cazul companiilor care au o strategie coerentă privind limbile străine.

Continuăm misiunea noastră de globalizare a mediului de afaceri românesc

 

“Onorăm eforturile companiilor ce au investit în cursuri de limbi străine alături de A_BEST și, de asemenea, continuăm misiunea noastră de globalizare a mediului de afaceri românesc. Anul acesta, îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni, oferindu-le Trofeul A_BEST- Business Without Borders. Scopul acestui premiu este acela de a încuraja companiile să investească în cursuri de limbi străine pentru angajații lor, investiție care se traduce prin creșterea afacerii, dezvoltarea competențelor forței de muncă din România, internaționalizarea mediului de afaceri românesc, atragerea de investiții străine în România.”, declară Aura Icodin, Founder & CEO - Centrul de Limbi Străine A_BEST,  organizatorul Conferinței.  

 

Din panelul moderat de Mădălina Samoilă, Jurnalist, Public Speaker & Media Trainer, vor face parte, în calitatea de speakeri (în ordine alfabetică):

- Adela Jansen - Board Director

- Ileana Botez -  Head of Listing & Coordinator of Fluent in Finance educational program, Bursa de Valori București

- Loreda Dragomir - Director Permanent Placement, Professional Recruitment Executive Search Division, Adecco Romania

- Laura Drăghici - Employee Experience Manager, Teleperformance.

 

Gazda evenimentului va fi Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST.

 

Invitații se vor bucura și de un recital de voce special, oferit de solista Meena Cristiana, în stilurile jazz și  bossa nova. 

 

Accesul la conferință se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

 

Limba în care se va derula evenimentul: limba română. 

 

Evenimentul este de tip hibrid, se va transmite și online. 

 

Organizator:

Centrul de Limbi Străine A_BEST

 

PARTENERI EVENIMENT (în ordine alfabetică)

DPH

Dynamic Business Connections

EBW

InspirAction

Nexus HRP

Open4Business

StarPerformining

TBS - Total Business Solutions

UndeLucram.ro

 

PARTENERI MEDIA (în ordine alfabetică)

Comunicatedepresa.ro

Revista Patronatului Român

 

 Fiți alături de noi ca să aflați către cine va merge Trofeul A_BEST- Business Without Borders în 2022, la Conferința “Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, editia cu numărul VII, în format inedit!

 

RSVP: office@abest.ro

Despre A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din București, România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii și adolescenți; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.
Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurări, turism etc, instituții, ambasade etc).

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/globalizarea-mediului-de-afaceri-romanesc-tema-conferintei-a-best-ascensiunea-in-mediul-de-business-prin-limbile-straine-editia-a-vii-a