Noi cursuri interactive A_BEST de limbi străine, din 14 octombrie 2019

BUCURESTI - 2 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează din 14 octombrie o nouă serie de cursuri de limbi străine, în grupe cu 5-8 participanți, la sediul din Piața Romană – Dorobanți. În sesiunea aceasta, poți opta pentru unul din cursurile de engleză, germană sau rusă, iar dacă te înscrii cu un prieten veți beneficia de un discount de 10%.

Cursuri deschise de limbi străine A_BEST

Cursuri deschise de limbi străine A_BEST

 “La cursuri mizăm pe comunicare iar scopul trainerilor noștri este ca participanții la cursurile de limbi străine A_BEST să poată folosi ulterior cu succes cunoştinţele acumulate la ore, în diverse contexte sociale, fie ele formale sau informale. De asemenea, la cursuri se utilizează materiale de studiu moderne, cu tematici de actualitate. Nu în ultimul rând, dorim monetizarea rapidă a timpului investit de cursanții noștri în învățarea limbii străine țintă“ 

Aura Icodin, General Manager Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează din 14 octombrie o nouă serie de cursuri de limbi străine, în grupe cu 5-8 participanți, la sediul din Piața Romană – Dorobanți. În sesiunea aceasta, poți opta pentru unul din cursurile de engleză, germană sau rusă, iar dacă te înscrii cu un prieten veți beneficia de un discount de 10%.

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 10 ani pe piață și un număr de aproximativ 5000 de ore de curs predate în prima jumătate a anului curent, lansează o nouă sesiune de cursuri deschise de limbi străine pentru persoanele adulte. Cursurile vor avea loc seara, de două ori pe săptămână, de la ora 18.30, și sunt structurate în 15 ședințe de curs (30 ore didactice).   

De ce să te înscrii la un curs A_BEST?

Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba străină pe care vrei să o studiezi. În plus, scopul lecțiilor este ca tu să poți folosi ulterior cunoștințele acumulate la ore, fie la serviciu, fie în viața de zi cu zi.

Cursurile au loc seara, după programul de lucru, în grupe restrânse, cu 5-8 participanți, pentru eficiența predării. Totodată, cursurile sunt structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2, B1.1, B1.2, B2.1 etc.

“La cursuri mizăm pe comunicare iar scopul trainerilor noștri este ca participanții la cursurile de limbi străine A_BEST să poată folosi ulterior cu succes cunoştinţele acumulate la ore, în diverse contexte sociale, fie ele formale sau informale. De asemenea, la cursuri se utilizează materiale de studiu moderne, cu tematici de actualitate. Nu în ultimul rând, dorim monetizarea rapidă a timpului investit de cursanții noștri în învățarea limbii străine țintă“, a declarat Aura Icodin, General Manager Centrul de Limbi Străine A_BEST.

La Centrul de Limbi Străine A_BEST vei interacționa cu o echipă de traineri cu o excelentă pregătire academică și cu experiență în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte. Pe parcursul lecțiilor, trainerii îți vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, și îți vor oferi sfaturi astfel încât să capeți încredere în abilitățile tale de comunicare într-o limbă străină.

Înscrie-te la un curs de grupă împreună cu un coleg/ o cunoștință și obține 10% discount

Până pe 11 octombrie te poți înscrie la unul din cursurile de grupă (5 – 8 participanți) organizate pentru limbile engleză, germană și rusă. În plus, dacă vii la curs cu un coleg/ prieten/ rudă/ cunoștință veți beneficia de un discount de 10%. Calendarul cursurilor de limbi străine este disponibil aici: http://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/.

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Despre A_BEST Interactiv

SC A_BEST Interactiv SRL
office@abest.ro
0762274914