Parteneriat strategic între Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, Texas

BUCURESTI - 23 februarie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C, HR, Cursuri

Live site

Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, Texas, anunță un parteneriat inovator, cu scopul de a oferi cursuri de limbi străine pe platformă online companiilor din România.

A_BEST &  AC LANGUAGE SCHOOL

A_BEST & AC LANGUAGE SCHOOL

 Într-o lume tot mai interconectată, cunoașterea limbilor străine este esențială pentru succesul în afaceri și pentru dezvoltarea profesională a angajaților. Continuăm demersurile A_BEST de a oferi constant soluții educaționale inovatoare și eficiente, iar acest parteneriat cu AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, ne va permite să facem acest lucru în beneficiul clienților noștri. 

Aura Icodin, CEO-ul și Fondatoarea Centrului de Limbi Străine A_BEST

A_BEST, unul dintre lideri pe piața din România în furnizarea de traininguri lingvistice corporate, și AC LANGUAGE SCHOOL, o instituție de prestigiu din Statele Unite ale Americii, sunt încântate să anunțe semnarea unui parteneriat strategic. Acest parteneriat își propune să ofere companiilor din România acces la cursuri online de limbi străine de cea mai înaltă calitate, pe platforma deținută de AC Language School, pentru a sprijini dezvoltarea personală și profesională a angajaților.

Prin acest parteneriat, cursanții A_BEST vor avea acces la experiența și resursele de învățare ale AC LANGUAGE SCHOOL, inclusiv o gamă largă de programe educaționale, materiale de învățare actualizate și tehnologii de învățare online de vârf. Această colaborare va permite Centrului de Limbi Străine A_BEST să ofere companiilor din România oportunitatea de a-și îmbunătăți competențele lingvistice ale echipelor lor într-un mod flexibil și convenabil, adaptat cerințelor și nevoilor specifice ale fiecărei organizații.

"Într-o lume tot mai interconectată, cunoașterea limbilor străine este esențială pentru succesul în afaceri și pentru dezvoltarea profesională a angajaților. Continuăm demersurile A_BEST de a oferi constant soluții educaționale inovatoare și eficiente, iar acest parteneriat ne va permite să facem acest lucru în beneficiul clienților noștri.", a declarat Aura Icodin, Fondatoarea și CEO-ul A_BEST.

Programele noastre online oferă abordări noi ale învățării și evaluării pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale educației din secolul 21. Îmbinând concepte noi cu gândire originală și abilitățile practice, curriculum-ul nostru promovează învățarea inovatoare și dinamică.”, a subliniat Angeles Chavez, President, AC Global Learning.

Noi, la AC LANGUAGE SCHOOL, suntem entuziasmați să împărtășim din expertiza noastră cu A_BEST și companiile din România. Prin acest parteneriat, sperăm să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a unui număr cât mai mare de profesioniști români, consolidând în același timp legăturile culturale și comerciale între țările noastre.", a declarat Elias Alonzo Ed.D, Executive Director, AC Global Learning.

Cursurile de limbi străine online oferite în cadrul acestui parteneriat vor fi disponibile pentru companiile din România începând cu luna martie 2024. Pentru mai multe informații despre aceste cursuri și despre modul în care companiile pot să beneficieze de această oportunitate, vă rugăm să contactați A_BEST la adresa de e-mail office@abest.ro sau să vizitați website-ul nostru la adresa www.abest.ro.

Despre AC LANGUAGE SCHOOL:

AC Language School oferă educație suplimentară de înaltă calitate, care este accesibilă tuturor. Domeniile noastre principale de expertiză sunt PK-12, ESL, formarea profesională, certificările în diverse industrii și educația continuă. Oferim cursuri online, o platformă digitală de învățare, rechizite și materiale didactice, o bibliotecă electronică extinsă, materiale și cărți tipărite, instruire, dezvoltare de personal, dezvoltare de software, analiză și suport tehnic online. Toate programele noastre sunt aliniate la standarde, pentru a asigura o învățare de calitate pentru toți. Metodologia noastră unică de predare, modelele flexibile de instruire, analizele și urmărirea rezultatelor creează o experiență de învățare unică, adaptată nevoilor participanților la cursuri. Ne-am extins cu succes în 12 țări diferite, impactând educația la scară globală. Rețeaua noastră cuprinde 700 de districte școlare și 4.000 de școli, unde am avut privilegiul de a sprijini 14.300 de profesori dedicați în misiunea lor de a educa următoarea generație. Poate că cea mai semnificativă realizare a noastră este influența pozitivă pe care am avut-o asupra vieții a 246.000 de studenți, ajutându-i să-și dezvolte potențialul și să-și urmeze visele. Cu colaborarea a 5.000 de experți, am dezvoltat 4.000 de cursuri, care răspund nevoilor și intereselor diverse și am făcut educația accesibilă tuturor, oferind resursele noastre în 84 de limbi diferite. Aceste realizări reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a transforma educația și de a împuternici cursanții din întreaga lume.

Despre A_BEST

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre centrele independente de top din România, pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, peste 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/parteneriat-strategic-intre-centrul-de-limbi-straine-a-best-din-bucuresti-romania-si-ac-language-school-din-sua-texas