Rolul programelor lingvistice dedicate managerilor expati - dezbatere in cadrul Conferintei A_BEST din 17 mai 2012, Bucuresti

BUCURESTI - 10 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, HR

Conferinta “EFICIENTIZAREA PROCESELOR DE TRAINING SI AUDIT LINGVISTIC IN DOMENIUL HR ” - organizata de Centrul de Limbi Straine A_BEST in parteneriat cu LCCI Romania, in data de 17 mai 2012, in Bucuresti, la Hotel Golden Tulip Times - creeaza un cadru ideal de dezbatere, accentul punandu-se pe solutii concrete de audit si training lingvistic, aplicabile in domeniul resurselor umane.

 „Rolul programelor lingvistice dedicate managerilor expati reprezinta doar una una dintre temele ce se vor aborda in cadrul evenimentului organizat de Centrul de Limbi Straine A_BEST in parteneriat cu LCCI Romania, in data de 17 mai 2012, la Bucuresti.”  

Aura IPATE – Director General, Centrul de Limbi Straine A_BEST

Rolul programelor lingvistice dedicate managerilor expati”  reprezinta doar una  dintre temele ce se vor aborda in cadrul  evenimentului. „Limba romana, parte din familia limbilor romanice, este considerata, incepand cu anul 2007, una dintre limbile oficiale de redactare a documentelor Uniunii Europene. Interesul pentru predarea acestei limbi romanice moderne a fost suscitat insa de aparitia unui public tinta constituit cu precadere din manageri straini, in perioada postdecembrista, pe fondul unor transformari fundamentale, de ordin social, economic si politic”, sustin specialistii A_BEST.

Se vor aborda, totodata, si alte teme de real interes, precum: ”Eficientizarea bugetelor pentru auditul lingvistic, vazut ca etapa in cadrul procesului de  recrutare si selectie”, iar invitatul special al evenimentului - Alan Godsave (Director Regional LCCI -London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI)  va prezenta studii de caz din companii europene privind testarile LCCI - English for Business.

Publicul vizat este format din directori de companii, antreprenori, manageri si specialisti in resurse umane din toate industriile, lingvisti.

Evenimentul se bucura de sprijinul urmatorilor parteneri: LCCI Romania, Oxford Niculescu, comunicatedepresa.ro,  BestResource,  Franco-Jobs,  ISIC, The Expat Card, Fundatia Inocenti.

Conferinta se incheie cu un cocktail party si cu multe alte surprize.

Accesul se face exclusiv pe baza invitatiei trimise de organizatori, in limita locurilor disponibile si nu presupune nicio taxa de participare. Pentru informatii suplimentare si inscriere:  http://www.abest.ro/media.html/ 0762.274.914/ andreea.anghel@abest.ro.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/rolul-programelor-lingvistice-dedicate-managerilor-expati-dezbatere-in-cadrul-conferintei-a-best-din-17-mai-2012-bucuresti