Gonartroza: injectii cu celule proprii pentru cartilajul distrus

Targoviste - 12 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

GONARTROZA SAU AFECTIUNILE GENUNCHIULUI si terapia cu celule proprii, activate cu laseri reci
O PERFORMANTA ROMANEASCA DE EXCEPTIE

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
Q.Oxanique

La un genunchi normal, capetele articulare sunt acoperite de un tesut neted si alunecos; este vorba de asa-numitul “os alb” (cartilajul articular), ce permite genunchiului sa se miste liber si fara durere. In cazul unui pacient cu gonartroza, un asemenea cartilaj este profund uzat, aspru si neregulat, astfel incat alunecarea capetelor osoase este anevoioasa si dureroasa; cand zonele de denudare (distructie) cartilaginoasa s-au extins la intreaga suprafata articulara, cartilajul se va fi epuizat complet iar frecarea va fi una directa (“os pe os”), lucru ce duce la aparitia simptomelor caracteristice gonartrozei.

Tratamentele clasice de pana acum nu au putut asigura pana acum obtinerea unor rezultate convenabile si stabile in timp; si asta deoarece niciuna din ele nu s-au adresat vreodata si cauzei ce sta la baza aparitiei unei asemenea boli!

Tocmai de aceea, practica medicala incepe sa se orienteze catre zona terapiilor bio-regenerative: varful lor de lance ... celulele umane proprii.

Celulele proprii au doua coordonate de forta: in primul rand, se pot autoregenera producand “… copii identice ale tesutului in care au fost implantate”; in al doilea rand, se pot diferentia in celule mature, fiecare cu structura caracteristica si functii specifice, asigurand astfel “ … capacitatea organismului de a-si reinnoi si repara tesuturile proprii”.

Acestea sunt si principiile de baza ale unui asemenea tratament, ce incepe cu injectarea intra- (in interiorul) si peri-articular (in jurul articulatiei afectate) a asa-numitelor substante sclero-proliferative, cu scopul de a distruge (la modul propriu) celulele debilizate, ce nu mai au nici un pic de functie biologica; rezulta un fel de “ciorba biologica” ce se va imprastia peste tot in zona afectata, impreuna cu resturile celulare, si care va initia un amplu proces inflamator. O asemenea manevra a fost conceputa astfel incat sa “pacaleasca” numeroasele celule-semnal (granulocitele) cat si o serie de hormoni specifici (kininele plasmatice), cu scopul de a degaja zona afectata si de a elibera numerosi produsi biologici de o importanta cruciala in procesul de formare a matrixului extracelular, al vaselor de sange si al procesului de vindecare in ansamblul sau: asa-numitii factori celulari de crestere.

Migrand dinspre zonele invecinate, sanatoase, spre focarul inflamator, macrofagele vor reactiona cu fibroblastii din zona unde s-a produs injuria, pentru a-i activa.

Acestia din urma vor incepe sa sintetizeze colagen nou (in mod particular, colagen de tip I si II), peptido-glicani, acid hialuronic, etc., MARCAND PRACTIC MOMENTUL IN CARE INCEPE PROCESUL NATURAL DE PROLIFERARE CELULARA, IN URMA CARUIA CELULELE STEM INCEP SA SE REPRODUCA INTR-UN RITM ACCELERAT SI SA REALIZEZE O “COPIE EXACTA” A TESUTULUI DEGRADAT.DE DATA ACEASTA, UNA SANATOASA SI PE DEPLIN COMPETENTA BIOLOGIC … DUPA “MODELUL” CELULELOR IMPLANTATE.

Are loc totodata si o crestere a circulatiei sangvine periferice (efect cu rate impresionante, cuprinse intre 650-820%), si – astfel, o crestere a aportului de oxigen in tesutul afectat, ceea ce va permite nu numai reluarea functiilor celulare, ci si declansarea unui amplu proces de neutralizare a reziduurilor metabolice si a toxinelor din articulatia aflata in suferinta.Nu in ultimul rand, se inregistreaza si oxidarea mediatorilor durerii, inhibarea cascadei inflamatorii si astfel, un amplu efect analgezic asupra structurilor nervoase iritate, de suprimare a durerii cat si a unei actiuni de relaxare musculara imediata.

O asemenea procedura este asociata unei serii intregi de elemente remarcabile: tratamentul este unul natural, ce imita perfect procesele biologice de vindecare ale propriului organism; ca atare, el nu poate dezvolta sub nici o forma risc terapeutic si nici efecte secundare, mutagene ori cancerigene; produce un cartilaj de calitate superioara ce poate umple mari defecte articulare; asigura tratarea cu succes a numeroase tipuri de afectiuni artrozice pentru care toate celelalte tehnici s-au dovedit ineficiente; permite restaurarea functiei articulare intr-un timp extrem de scurt, impreuna cu disparitia (aproape) completa a durerii; sedintele sunt bine tolerate si, in general, nedureroase; practicata in sistem ambulator, nu necesita internare; durata medie: 45-50 minute/sedinta iar dupa tratament, se poate reveni imediat in activitate sau la viata sociala anterioara, fara restrictii semnificative.

Nu in ultimul rand, si rezultatul terapeutic este unul impresionant: o rata de success de peste 92% la mai mult de 4.700 de cazuri tratate pana acum, toate cu confirmare radiologica sau RMN..Toate procedurile sunt realizate de dr. Stanescu Radu-Mircea, membru al International Society for Medical Laser Applications Research Group, World Academy of Laser Applications, International Academy for Laser Medicine and Surgery, American Society for Laser Medicine & Surgery, European Medical Laser Association, Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa.

Despre Q.OXANIQUE

Q.OXANIQUE
... da, intre primele clinici din lume specializate in laseri reci si tehnici celulare avansate.

Dupa o perioada lunga de cautari, am reusit in sfarsit, sa ne conturam identitatea: terapii medicale in formule avangardiste, multe dintre ele noutati absolute pe plan mondial, incluse intr-o paleta de servicii de inalta clasa ... echipamente high-tech de ultima ora ... o excelenta expertiza in domeniu, obtinuta in urma a numerosi ani de studii si colaborarii cu unii dintre cei mai mari profesori ai momentului ... supraveghere medicala profesionala pe tot parcursul tratamentului ... cat si o atmosfera calda, chiar familiala !
Toate acestea se doresc a contura imaginea unica a Q.Oxanique, locul pentru un act medical fara compromisuri, un mediu in care fiecare detaliu este menit sa te ajute sa iti (re)descoperi sanatatea.
In siguranta ... !

dr. Radu-Mircea Stanescu
medic sef

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-ozonoterapie-targoviste/gonartroza-injectii-cu-celule-proprii-pentru-cartilajul-distrus