O noua oportunitate de formare pentru ocupatiile de web designer si manager de proiect

BUCURESTI - 12 octombrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură vine cu oferte noi. Astfel, se vor organiza două cursuri de seară: pentru obţinerea atestatului de manager de proiect şi de web designer. Aceste programe se derulează în cursul după-amiezii, fiind create special pentru a veni în ajutorul celor care nu pot urma cursuri de zi.
Atestatul eliberat este recunoscut de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei.În perioada 30 octombrie – 25 noiembrie va avea loc cursul Web Designer.
Cursul se adresează atât celor care doresc să dezvolte competenţe specifice unui proiectant in domeniul tehnologiei informaţiei, cât şi celor care vor să realizeze site-uri într-o structură artistică cât mai plăcută şi funcţională.

Până la 3 noiembrie vor avea loc înscrieri la cursul Manager de proiect.
Intrarea României în Uniunea Europeană va crea noi oportunităţi de surse de finanţare, în toate domeniile. Toate aceste surse de finanţare vor putea fi accesate doar pe bază de proiecte, bine construite şi argumentate. Cursul Manager de proiect vine în întâmpinarea unei nevoi tot mai crescânde, pe piaţa muncii din România, de persoane capabile să construiască şi să implementeze un proiect.


Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură este o instituţie publică cu tradiţie, subordonată Ministerului Culturii şi Cultelor, cu proprie identitate juridică. Începând cu anul 1963 Centrul organizează şi desfăşoară programe de formarea şi perfecţionare profesională, precum şi activităţi de evaluare şi certificare a competenţelor obţinute pe alte căi decât formale atât pentru instituţiile publice de cultură, cât şi pentru orice alte persoane fizice sau juridice-private cu activitate în domeniul culturii. În prezent Centrul este cea mai cunoscută şi apreciată organizaţie dedicată educării personalului din organizaţiile culturale.

Mihaela Murgoci
mihaela.murgoci@cppc.ro
0788905556
www.cppc.ro
office@cppc.ro