Grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin incursiunea în lumea Filmului

BUCURESTI - 10 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură în parteneriat cu Asociaţia SPRING organizează "Grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin incursiunea în lumea FILMULUI".

Eşti curios să îţi descoperi filmul interior într-o manieră creativă - pornind de la filmele vizionate în cinematografe sau în canapeaua confortabilă din propriul cămin?

Grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin incursiunea în lumea Filmului

Vizionarea unui film este de cele mai multe ori o modalitate de relaxare şi deconectare de la solicitările zilnice pe care le avem.

Însă reacţiile pe care filmele le au asupra noastră, influenţa în viaţa şi relaţiile noastre pot reprezenta chei de acces la conţinuturile conştiente şi inconştiente pe care le avem, reprezentând astfel o oportunitate pentru autocunoaştere.

Alături de alte persoane cu acelaşi interes şi un psiholog/psihoterapeut poţi explora ce trezesc în tine anumite personaje, anumite secvenţe din filme, de ce le admiri atât de mult sau le respingi ori te lasă indiferent, ajungând în final să descoperi în tine resurse, poate nebănuite, în vederea rescrierii filmului vieţii tale.

Tarif: 200 lei (4 întâlniri a câte 3 ore)

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri: Anna-Maria Bitere

E-mail: anamaria.bitere@ cppc .ro

Telefon: 0788.889.345, 0724.24.62.65 sau 0757.379.443

Vă aşteptăm cu drag! 

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-pregatire-profesionala-in-cultura6/grup-de-autocunoastere-si-dezvoltare-personala-prin-incursiunea-in-lumea-filmului1