TCB - Inteligenta interactiva in domeniul resurselor umane

BUCURESTI - 21 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

TCB – Targul de Cariere Bucuresti anunta parteneriatul strategic cu Netbridge Development in vederea realizarii unui concept inedit care anticipeaza atat nevoile de resurse umane ale companiilor si a celor care tintesc spre o cariera de top. Pentru prima data, un eveniment premium de cariera va avea componente interactive online care vor introduce noi standarde de eficienta pentru recrutarea personalului competitiv.

TCB - Inteligenta interactiva in domeniul resurselor umane

“Targul de Cariere Bucuresti este un eveniment premium si am ales MyJob pentru un parteneriat de durata care sa aduca in prim-plan atat avantajele interactive ale ultimelor tehnologii online cat si pentru abordarea orientata spre performanta. Credem in acest proiect si credem ca Bucurestiul va deveni in 2007 Capitala Europeana a Tinerilor Profesionisti”, a declarat Mihai MANOLE, Project Manager TCB.

In data de 19 martie portalul de recrutare www.MyJob.ro a lansat My EURO Job, primul targ european de joburi online. Peste 500.000 de vizitatori sunt asteptati sa acceseze ofertele companiilor participante la MyEuroJob, eveniment care se defasoara in perioada 19 martie - 06 aprilie 2007. In primele 24 de ore site-ul a inregistrat peste 22.500 de vizitatori.

“My EURO Job este primul targ de joburi online organizat de la integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Este o simbolistica onoranta, care ne-a obligat sa gandim acest eveniment dincolo de zonele traditionale ale unui targ de joburi online. Iata de ce, in premiera pentru piata de recrutare din Romania, un eveniment online se va extinde si offline, prin intermediul parteneriatului incheiat intre www.MyJob.ro si Targul de Cariere Bucuresti. Este o colaborare care, in spirit european, plaseaza in lumina reflectoarelor interesele angajatilor si angajatorilor, si nu organizatorii evenimentelor respective”, a declarat, cu aceasta ocazie, Mariana FRINCU, Project Manager MyJob.ro.

Despre Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila

Targul de Cariere Bucuresti

TCB – Targul de Cariere Bucuresti este primul eveniment premium de cariera construit pentru nevoile reale de resurse umane si de branding de angajator ale companiilor de pe piata locala. Evenimentul va avea loc in zilele de 27-28 Aprilie, aceasta fiind perioada optima de recrutare si de organizare a unei actiuni de amploare de tip „employer branding”. Locatia aleasa, Piata Revolutiei, este singurul loc din centrul capitalei care poate sa ofere peste 1.700 mp expozitionali, multiple cai de acces, dar si cea mai buna vizibilitate.


MyJob

MyJob.ro este un portal de recrutare online lansat in februarie 2001, care ofera o paleta completa de servicii de recrutare online. In acest moment, MyJob.ro gazduieste peste 6.700 de oferte de locuri de munca, numarul lunar al vizitatorilor ajungand, potrivit Trafic.ro, la peste 450.000 (fata de 190.000 in urma cu un an). Numarul de oferte de angajare existente pe MyJob.ro a crescut de peste cinci ori dupa relansarea acestui serviciu in aprilie 2005, cand pe MyJob erau disponibile 1200 de oferte.

Bogdan GAVRILA
Relatii Publice – Informatii de presa
Telefon: 0745.166.200
bogdan.gavrila@tc-bucuresti.ro
bogdan.gavrila@tc-bucuresti.ro