Premieră – specializarea în analiza şi evaluarea comportamentală disponibilă şi în România prin IRSD si Academia Romana din noiembrie 2013

BUCURESTI - 8 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Social

Îţi doreşti să poţi fi un observator abil, care să deosebească adevărul de minciună, atunci când examinează comportamentul unei persoane?
Poți beneficia acum de primul program de specializare în analiză și evaluare comportamentală din România, unul dintre cele mai bune din Europa. Acoperind o curriculă extrem de vastă, beneficiind de prezenţa şi supervizarea unor profesori cu o bogată experienţă în ariile studiate precum: Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi, Dr. Adrian Baciu, Dr. Leliana Pârvulescu, programul este destinat să pregătească şi să dezvolte o serie de analişti experţi în analiza comportamentală.

Curs de Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala

Curs de Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala

“Studenții vor avea ocazia să deprindă tehnicile de poligraf în criminalistică și analiză comportamentală, tehnicile și metodele de realizare a unui profil psihologic, perfecționându-și abilitățile de a analiza și evalua comportamental pe cei din jur.” afirmă Profesor Universitar Dr. Tudorel Butoi.

“Situațiile de criză pot avea un impact devastator asupra comportamentului uman în particular și asupra societății în general. Din acest motiv, este esențial să formezi specialiști care să gestioneze eficient astfel de situații. Mă bucur că au apărut astfel de inițiative și în România.” declară Adrian Baciu, specialist în securitate națională.

“Procedura noastră de selecţie asigură un mediu performant, în care studenţii noştri să se simtă motivaţi, implicându-se în activităţi interactive şi provocatoare, cu accent pus îndeosebi pe partea practică. Activităţile presupun, în plus, accesul la conferinţe şi seminarii cu cei mai buni specialişti în domeniu din Europa. Programul este intensiv și dimensiunile grupurilor de lucru sunt reduse, pentru a asigura condiţii de performanţă pentru fiecare student, ca parte a unui grup exclusivist” menționează psiholog Leliana Pârvulescu, coordonatorul cursului de specializare, expert în științe comportamentale. 

Durata cursului este de un an, împărţit în 2 semestre de studiu. Odată ce ai absolvit, ţi se va atribui Diploma de Specialist în Analiza şi Evaluare Comportamentală, de catre Academia Romana si IRSD .

Poți să te înscrii în perioada 21 octombrie – 31 octombrie 2013. Înscrierea are loc la sediul IRSD, Strada Vasile Alecsandri, Nr.5. Cursurile încep pe 4 noiembrie 2013.

Pentru mai multe informații, accesați www.irsd.ro

Persoana de contact:Amira Radulescu, email:amira.radulescu@irsd.ro, telefon : 0721 764 305

Analiza şi evaluarea comportamentală este un instrument util în management, în analiza organizaţională, în educaţie, în practica din clinicile de sănătate mintală, sistemul de penitenciare şi nu în ultimul rând, în comunicarea dintre oameni, de zi cu zi. Organizaţiile şi indivizii pot dezvolta modele ineficiente sau disfuncţionale de comportament. Ieşirea din aceste modele poate determina o îmbunătăţire în eficienţa acestora de a-şi atinge scopurile propuse.

Specialiştii în acest domeniu înţeleg modul în care oamenii se conectează şi reacţionează unul faţă de celalalt în cadrul organizaţiilor de orice tip. Ei îşi folosesc concluziile pentru a ajuta companiile să îmbunătăţească moralul personalului, performanţa, atitudinea faţă de muncă şi viaţă. Disciplina de coaching corporativ a înflorit, în parte, datorită descoperirilor recente din studiul dinamicii grupului. 

Despre Centrul de training LVP

INSTITUTUL ROMAN PENTRU STUDII DEMOCRATE (IRSD) este o fundatie, non-profit, ce reuneste sub sigla sa o ampla retea de experti din variate domenii, personalitati reprezentative pentru societatea civila, care colaboreaza in echipe de lucru pe domenii specializate, si care initiaza dialoguri sociale sau elaboreaza studii de caz, cursuri si proiecte. Ceea ce oferim prin aceste cursuri nu este doar o diploma ci o largire a orizontului de cunoastere la nivel individual. Aproape orice cariera de natura economica, dar si cariere de natura politica sau administrativa, inclusiv la nivel international, pot fi abordate cu mai mult succes de pe pozitia intelectuala dobandita prin aceste cursuri.