CURS SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR, SIBIU, 8-9 mai 2013

Sibiu - 29 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

CURS SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR, SIBIU, 8-9 mai 2013

CURS SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR, SIBIU, 8-9 mai 2013

Cum sa nu iei amenda! Detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri au obligatia, in conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011 privind regimul deseurilor, art. 22, alin.3, sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane. Persoanele desemnate, trebuie sa fie instruite în domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

ADRESABILITATE:  Cursul se adreseaza tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri, persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri.

TAXA DE PARTICIPARE: 350 RON/ pers

Nedesemnarea unei persoane cf. art. 22 alin. 3, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 30.000 lei!

LOC DE DESFASURARE:

Centrul DOCTUS, Sibiu, str. Marasti nr. 1 A.

La solicitarea unui grup organizat, cursul se poate desfasura in orice locatie din tara. 

DATA LIMITA INSCRIERE: vezi   AGENDA CURSURILOR   noastre.

 

INSCRIE-TE ACUM pe  www.doctus.ro/formular-inscriere-cursuri.php

 

INSCRIERI:              Centrul DOCTUS Sibiu,

str. Marasti nr. 1 A

Tel/ Fax: 0269211222

Mobil: 0748-120963; 0752-076107

http://www.doctus.ro/

http://facebook.com/centruldoctus

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inspector protectie civila, Inspector resurse umane, Director de program, Formator, Formator de formatori, Expert achizitii publiceManager de proiect, Metodist, Mentor, Cadru tehnic PSI, Servant pompier, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Prim ajutor premedical,Igiena,  Limbi straine, Traininguri - soft skills

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-doctus/curs-specialist-in-managementul-deseurilor-sibiu-8-9-mai-2013