FORMATOR de FORMATORI - curs acreditat CNFPA, Sibiu, incepe in 16 ianuarie 2012

Sibiu - 12 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

FORMATOR de FORMATORI - curs acreditat CNFPA, Sibiu, incepe in 16 ianuarie 2012

FORMATOR de FORMATORI - curs acreditat CNFPA, Sibiu, incepe in 16 ianuarie 2012

OFERTA iernii - curs formator de formatori : 800 RON/pers. pentru inscrierile finalizate pana la data de 29 DECEMBRIE 2011 !

Centrul doctus va invita la o noua sesiune a cursurilor autorizate de FORMATOR de FORMATORI, care se vor desfasura la Sibiu. La finalul cursului, absolventii vor primi certificate valabile in spatiul U.E.:  * Formator de Formatori certificati CNFPA Cod COR 241207. Potrivit Ord. 353/ 2003 MMSSF si Ord. 5202/ 2003 MECT, Art. 10, aliniatul 3: (3) Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire. Adresabilitate: Cursul este recomandat pentru:

• - lectorii interni ai organizatiilor

• - specialistii implicati in procesul de evaluare si certificare a competentelor profesionale

• - reprezentanti autoritati publice locale

• - profesori, invatatori, educatori

• - formatori neacreditati

• - traineri care doresc sa se certifice CNFPA

• - managerii si specialistii departamentelor RU

* - reprezentanti ONG. Prin intermediul acestui curs, participantii vor dobandi competente/abilitati specifice cu privire la: 1. Pregatirea formarii 2. Realizarea activitatilor de formare 3. Evaluarea formarii 4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare 5. Marketing-ul formarii 6. Proiectarea programelor de formare 7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare 8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Metodologie: • Cursul este bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor, utilizand stiinte comportamentale folosite in educatia adultilor si aplicate prin metoda experientiala . La finalul cursurilor, se va sustine examen in urma caruia se vor elibera certificatele de absolvire insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Data limita de inscriere: vezi site http://www.cursuri-formator.ro  AGENDA CURSURILOR!

IMPORTANT ! Pentru desfasurarea interactiva a cursului, numarul participantilor este limitat, iar inscrierile se pot finaliza inaintea datei limita de inscriere. Inscrierile se fac in ordinea primirii/ inregistrarii formularelor de inscriere. INSCRIE-TE ACUM prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE on line ! Locul de desfasurare: Sibiu, Centrul DOCTUS – str. Marasti nr. 1 A La solicitare, cursul se poate desfasura in orice locatie din tara !

Taxa de participare: 800 RON/ pers Taxa include: - taxa de inscriere de 20O RON; - livrarea cursului ;

- suportul de curs ;

- taxa de examen ;

- certificatul de absolvire ;

- pauzele de cafea. OFERTA SPECIALA: reduceri pentru grupuri ! ATENTIE ! Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit Inscrierea este finalizata in urmatoarele conditii:

1. formularul de inscriere completat si trimis on line (de pe site-ul nostru http://www.cursuri-formator.ro)

2. achitarea taxei de inscriere de 200 RON (care se scade din taxa de participare)

3.copie C.I. – prin fax: 0269-211222 sau e-mail:office@doctus.ro

4. copie a diplomei ultimei forme de invatamant absolvita - prin fax: 0269-211222 sau e-mail:office@doctus

CONTACT:Centrul DOCTUS

Sibiu, str. Marasti nr. 1 A

Tel/ Fax: 0269211222

Mobil: 0748-120963; 0752076107

http://www.cursuri-formator.ro/

http://facebook.com/centruldoctus

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-doctus/formator-de-formatori-curs-acreditat-cnfpa-sibiu-incepe-in-16-ianuarie-2012