SERVANT POMPIER-curs autorizat CNFPA si ISU, Sibiu, incepe in 8 mai 2012

Sibiu - 29 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

SERVANT POMPIER-curs autorizat CNFPA si ISU, Sibiu, incepe in 8 mai 2012

SERVANT  POMPIER-curs autorizat CNFPA si ISU, Sibiu, incepe in 8 mai 2012

REDUCERE: 800 RON/ pers. pentru achitarea integrala a taxei de participare sau 900 RON/ pers. pentru achitarea in 2 rate.

Centrul DOCTUS are placerea sa va invite la o noua sesiune a cursului de SERVANT POMPIER, curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania, cod COR 541104. Cursul se desfasoara potrivit programei cadru avizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Cui se adreseaza?

Personalului formatiilor de interventie, salvare si prim ajutor, din cadrul serviciilor voluntare/private pentru situatii de urgenta.

Scopul programului: La finalul cursului absolventii vor dobandi competentele specifice activitatii de Servant Pompier conform standardului ocupational:

1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca ;

2. Aplicarea normelor de protectie a mediului ;

3.  Efectuarea activitatilor de pregatire pentru interventie in situatii de urgenta ;

4. Desfasurarea activitatilor premergatoare interventiei in situatii de urgenta ;

5.Executarea interventiei in situatii de urgenta ;

6.Intretinerea mijloacelor tehnice de interventie din dotare.  

Metodologie: Cursul este axat pe optimizarea cunostintelor adultilor, cu un pronuntat caracter aplicativ. Perioada cursului : incepe in 9 aprilie 2012 (curs modular) .

Cursul se finalizeaza cu examen de absolvire, in urma caruia se vor elibera certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, insotite de suplimentul descriptiv cu competentele dobandite. Termen limita de inscriere: vezi site www.doctus.ro AGENDA CURSURILOR ! Taxa include :

*taxa de inscriere;

• livrarea cursului;

• suportul de curs si materialele de lucru;

• asistenta tehnica pe parcursul realizarii aplicatiilor practice;

• examenul si eliberarea certificatelor.

Numarul locurilor in grupa este limitat si de aceea inscrierile se pot finaliza chiar inaintea expirarii termenului limita mentionat! Inscrierea se face in ordinea primirii formularelor de inscriere !

ATENTIE ! Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit. Locul de desfasurare: sediul - Centrul DOCTUS - Sibiu, str. Marasti nr. 1A

CONTACT:Centrul DOCTUSSibiu, str. Marasti nr. 1 A

Tel/ Fax: 0269-211222

Mobil: 0748-120963; 0752–076107

www.doctus.ro

http://facebook.com/centruldoctus