STUDII DE MANAGEMENT HOTELIER ÎN ELVEŢIA

BUCURESTI - 1 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Institutul de hotelărie din Montreux (HIM) anunţă organizarea unui seminar de prezentare a cursurilor sale universitare şi postuniversitare în ziua de 2 octombrie a.c., orele 18:30, la Hotelul Athénée Palace Hilton din Bucureşti.

STUDII DE MANAGEMENT HOTELIER ÎN ELVEŢIA


HIM face parte din Swiss Education Group (SEG), care este în prezent cel mai mare consorţiu educaţional privat cu predare în limba engleză din Elveţia, ţara cunoscută ca lider mondial în domeniul management-ului hotelier.

Este interesant de subliniat faptul că absolvenţii HIM se bucură de dublă specializare, şi anume în management-ul afacerilor şi în hotelărie, cu o diplomă universitară oferită de HIM în parteneriat cu Northwood University din SUA.

In condiţiile în care management-ul hotelier este o specializare cvasi-absentă în programele de învăţământ superior din România, HIM oferă oportunitatea realizării profesionale într-o funcţie de conducere a unui hotel de lux, cu posibilităţi rapide de promovare, multiple beneficii şi un salariu ce poate atinge, în ultimă instanţă, 250.000 Euro anual.

Consultanţa acordată de Centrul European de Cultură, reprezentanţa HIM în România, în ceea ce priveşte înscrierea la şcoală şi întocmirea dosarului de aplicare pentru viza de student cu drept de muncă în Elveţia este gratuită.


Despre Centrul European de Cultura, Bucuresti

Centrul European de Cultură, Bucureşti reprezintă şi promovează în România cursurile universitare şi postuniversitare ale Swiss Education Group (SEG), cel mai mare holding educaţional privat cu predare în limba engleză din Elveţia, lider mondial în domeniul management-ului hotelier.
Maria Burş-Popescu
Director executiv
Centrul European de Cultură, Bucureşti
Str. Sfintii Voievozi nr. 49-51, apt. 16, Bucureşti – 1
Tel./fax : (021) 650 32 80 ; (021) 650 81 45
cti@clicknet.ro www.studyabroad.ro

cti@clicknet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-european-de-cultura-bucuresti/studii-de-management-hotelier-in-elvetia