“Intreprinderea cu adevarat responsabila”

Cluj Napoca - 9 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, CSR

Vreți să aflați informații noi și interesate despre responsabilitatea socială și de mediu a companiilor? Vreți să învățați din experiența unor organizații internaționale? Vreți să stabiliți parteneriate durabile în domeniul CSR? Vreți să faceți parte dintr-o comunitate de antreprenori alternativi care se preocupă și de alte aspecte, nu doar de profitul firmei lor?
Centrul Regional FORMATEST împreună cu partenerii Asociația pentru o Economie Sustenabilă KÖVET (Ungaria), Fundația TIME (Bulgaria) și CSR Turkey (Turcia) vă invită să participați la Conferința internațională “Întreprinderea cu adevărat responsabilă”, care va avea loc în data de 19 ianuarie 2011 în Cluj-Napoca, România.

Scopul conferinței este de a prezenta către potențiali beneficiari și parteneri rezultatele proiectului TRAINEAST – Training for the future in CEE countries și materialele de training “Întreprinderea cu adevărat responsabilă dezvoltate cu sprijinul financiar al programului Leonardo da Vinci, Transfer de Inovație. Materialele de training acoperă tematica sustenabilității și responsabilității sociale și de mediu a companiilor, accentuând ideea transformării acestora în întreprinderi cu adevărat responsabile față de mediu, comunitate și sectorul economic în general. În cadrul conferinței se vor prezenta și exemple de bună practică rezultate în urma implementării proiectului în cele 4 țări participante, dar și noutăți din domeniul CSR.  Mai multe despre proiect puteți afla de pe site-ulwww.traineast.org.

Conferința se adresează organizațiilor și companiilor din domeniul formării profesionale continue, universităților și altor instituții pentru formarea continuă a adulților care pot folosi în mod direct materialele de training, dar și organizațiilor și companiilor care pot folosi informațiile prezentate în cadrul conferinței pentru a produce schimbări pozitive din punctul de vedere al responsabilității sociale și de mediu.

Vă așteptăm joi, 19 ianuarie 2012, începând cu ora 9.00 în sala de conferințe a Hotelului Fullton, str. Sextil Pușcariu nr. 10. Participarea la conferință este gratuită, iar pentru participanții din alte localități există posibilitatea decontării transportului.

Pentru înscriere vă rugăm să completați fișa de înscriere și să ne-o returnați pe email (contact@formatest.ro) sau fax (0264402390) până cel târziu în data de 16.01.2012. Locurile sunt limitate!

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați: Alin Claudiu Olărescu – manager, telefon: 0745008716, e-mail:contact@formatest.ro.

Despre ASOCIATIA CENTRUL REGIONAL DE FORMARE-EVALUARE-ATESTARE ANTREPRENORIALA SI PROFESIONALA

Centrul Regional de Formare-Evaluare-Atestare Antreprenorială şi Profesională „FormAtest” este furnizor autorizat de formare profesională din anul 2006 și a organizat până acum peste 50 de sesiuni de formare profesională, având la activ peste 700 de absolvenți. Scopul centrului este de a oferi prin cursurile organizate o bază solidă de formare profesională în domeniul managementului în conformitate cu standardele ocupaţionale în vigoare.