Consultatii medicale gratuite pentru copiii supraponderali - Cluj Centrul Medical Asteco 2-15 dec.

Locul desfasurarii: Centrul Medical Asteco

Organizator: Centrul Medical Asteco

Consultatii medicale gratuite pentru copiii supraponderali - Cluj Centrul Medical Asteco 2-15 dec.

Iarna aceasta vine cu o veste buna pentru copiii cu tendinta de ingrasare. In perioada 1-15 decembrie, Centrul Medical Asteco din Cluj-Napoca ofera consultatii medicale gratuite copiilor cu probleme de greutate, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 14:00-20:00 si sambata intre orele 09:00-13:00.

Campania de consultatii gratuite se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 15 ani si cuprinde un program complet personalizat de control al greutatii. O echipa formata din medic pediatru, nutritionist, endocrinolog, psiholog si kinetoterapeut va realiza o investigatie completa a sanatatii copilului, identificand cauzele excesului ponderal. 

Ulterior, familia va beneficia si de un program personalizat de alimentatie, efort fizic si consiliere parentala prin care copilul sa poata reveni la un grafic normal de crestere. Consultatiile gratuite se vor desfasura in limita programului disponibil, la sediul centrului din Str. Constantin Brancusi nr. 105. Detalii si programari la numarul de telefon 0751.631.688 sau la www.astecolifestyle.com/copil-sanatos.

Confirmare pana la data: 2 decembrie 2010

Participare: Intrare libera