Apel pentru nominalizari: ”Portret de Voluntar”- editia a II-a

BUCURESTI - 21 octombrie 2008

Comunicat tip General in ONG

Pro Vobis va invita sa propuneti un portret de voluntar de colectie pentru editia a doua a publicatiei 'Portret de Voluntar'. Datorita succesului de anul trecut al acestei publicatii, reactiilor primite si faptului ca acesta s-a dovedit un instrument util in promovarea voluntariatului si in descrierea activitatilor pe care le realizeaza in mod curent voluntarii, Pro Vobis a decis sa publice editia a doua a publicatiei, de aceasta data si in limba engleza.

”Portret de Voluntar” este o publicatie care isi propune sa surprinda diversitatea voluntarilor si a activitatilor pe care acestia le desfasoara. ”Portret de Voluntar” va cuprinde anul acesta 30 de portrete care ilustreaza cat mai complet diversitatea oamenilor si a faptelor! Publicatia va fi disponibila atat in format electonic cat si pe hartie. Puteti vedea editia 2007 a acestei publicatii accesand aceasta pagina: http://www.provobis.ro/downloads/Brosura_Portret_de_Voluntar.zip

Daca lucrati cu voluntari dedicati muncii lor, pe care doriti sa ii rasplatiti in mod public pentru eforturile pe care le-au depus in sau prin intermediul organizatiei dvs., va invitam sa folositi aceasta oportunitate pentru a-i nominaliza sa apara in paginile acestei colectii de portrete. Pentru a nominaliza o voluntara/un voluntar, va rugam sa completati fisa de nominalizare care este atasata acestui mesaj sau poate fi descarcata aici (http://www.voluntariat.ro/downloads/Fisa_nominalizare_Portret_de_voluntar_2008.doc) si sa o trimiteti apoi completata, alaturi de doua fotografii (una tip portret si una din activitatea de voluntariat) la adresa de mail voluntar@provobis.ro pana vineri 7 noiembrie 2008 (persoana de contact: Corina Ardelean, coordonator voluntari). Fotografiile trebuie atasate in format jpeg mesajului si nu incluse in documentul word.


Despre CENTRUL NATIONAL DE VOLUNTARIAT PRO VOBIS

Publicatia va fi lansata cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor, 5 decembrie 2008 si va fi difuzata la organizatii si institutii din intreaga tara.


Nota: Dorim sa mentionam ca nu vor fi acceptate nominalizari ale unor grupuri de voluntari, ci doar nominalizari individuale. Dorim de asemenea sa precizam ca voluntarii care au fost inclusi in prima editie a brosurii nu vor mai aparea in aceasta editie.

Centrul National de Voluntariat Pro Vobis
Str. Rene Descartes nr 6
Cluj Napoca
0264.412.897
voluntar@provobis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-national-de-voluntariat-pro-vobis/apel-pentru-nominalizari-portret-de-voluntar-editia-a-ii-a