Saptamana Nationala a Voluntariatului, editia 2009

BUCURESTI - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in ONG

Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat si Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat din Romania anunta lansarea Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV) editia 2009, care va avea loc in perioada 11-17 mai. SNV este un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor voluntarilor! Editia 2009 a SNV se desfasoara sub motto-ul „Exprima-te prin fapte! Fii Voluntar!” si este finantata de catre Uniunea Europeana prin programul Tineret în Actiune, administrat in Romania de ANPCDEFP.

Saptamana Nationala a Voluntariatului, editia 2009

SNV este un eveniment deschis tuturor: persoane care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in mai bine, organizatii, institutii, companii, grupuri de initiativa care doresc sa desfasoare activitati de voluntariat sub egida SNV, si tuturor actualilor si viitorilor voluntari care doresc sa se implice în activitati de voluntariat în cadrul evenimentelor organizate în SNV. Pro Vobis pune la dispozitia partenerilor locali ai SNV materiale promotionale personalizate si o sectiune speciala dedicata evenimentului pe pagina http://www.voluntariat.ro/snv.htm cu informatii despre calendarul national SNV 2009, materialele promotionale disponibile pentru partenerii locali, idei de activitati organizate in cadrul SNV, rapoartele si calendarele de activitati din anii trecuti.

Despre CENTRUL NATIONAL DE VOLUNTARIAT PRO VOBIS

Pentru a va inscrie activitatile in calendarul national si a comanda materialele promotionale va invitam sa ne contactati la tel/fax 0264 412897, mobil 0755 045103, e-mail programe@provobis.ro, persoana de contact Ramona Dragomir, Coordonator programe.
programe@provobis.ro

programe@provobis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-national-de-voluntariat-pro-vobis/saptamana-nationala-a-voluntariatului-editia-2009