ATELIER EDUCATIONAL PENTRU STUDENTII DE ETNIE ROMA

BUCURESTI - 17 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala – C.E.D.S organizeaza in perioada 10-13 august 2010 atelierul educational adresat studentilor de etnie roma, “Investim impreuna in educatia tinerilor romi”, eveniment desfasurat in cadrul proiectului “Provocari si Oportunitati pentru Tinerii Romi”, finantat de Roma Education Fund.

Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala este o organizatie nonguvernamentala ce are ca misiune sa contribuie la reducerea decalajelor socio-educationale existente intre populatia de romi si populatia majoritara din punctul de vedere al rezultatelor educationale, prin programe si proiecte integrate.
Atelierul educational “Investim impreuna in educatia tinerilor romi ” reuneste tineri liceeni de etnie roma, proaspat absolventi, ce si-au manifestat dorinta de a urma invatamantul superior.
In cadrul acestui eveniment viitorii studenti de etnie roma vor deprinde abilitati sociale si educationale nonformale, in vederea integrarii in mediul academic. Atelierul educational se prezinta sub forma unui laborator in care se experimenteaza beneficiile educatiei in general si asupra etniei rome in special.

Inscrierea la acest eveniment se face pe baza unei selectii realizate de catre echipa de implementare a proiectului din randul liceenilor ce au colaborat cu C.E.D.S.

Despre Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala

Numar estimativ de participanti: 30 tineri romi
Locatie: Hotel “Nu-ma-uita”, Azuga, judetul Prahova
Perioada: 10-13 august 2010

Nicoleta Scripcariu
Coordonator campanie “Investim impreuna in educatia tinerilor romi”
E-mail: nscripcariu@yahoo.com
Telefon: 0753 53 97 89

ceds_2009@yahoo.com