Lanasare web site EU-MERCI Eficiență energetică în Industrie (www.eumerci.eu)

BUCURESTI - 10 august 2016

Comunicat tip General in Industrie

Fisiere atasate:

EU-MERCIPressrelease.pdf

ENERO – Centrul pentru Promovarea Energiei Eficiente și Curate în România este partener în cadrul proiectului EU-MERCI ”Metode și Proceduri coordonate la nivelul UE, bazate pe cazuri reale pentru implementarea efectivă a politicilor și măsurilor suport privind eficiența energetică în industrie”

EU-MERCI Eficiență Energetică în Industrie

Lansare Web-site www.eumerci.eu

 

București, August 2016

 

ENERO – Centrul pentru Promovarea Energiei Eficiente și Curate în România este partener în cadrul proiectului EU-MERCI Metode și Proceduri coordonate la nivelul UE, bazate pe cazuri reale pentru implementarea efectivă a politicilor și măsurilor suport privind eficiența energetică în industrie.

 

Ne face plăcere să vă informăm ca site-ul proiectului este complet funcțional www.eumerci.eu

Proiectul este parte a programului european de studii și cercetări Orizont 2020, și este dezvoltat într-un consorțiu european coordonat de către RSE- Ricerca sul Sistema Energetico, Italia

Obiectivul proiectului EU-MERCI este de a susține creșterea eficienței energetice prin analizarea a mii de cazuri reale de implementare a unor măsuri de eficiență energetică în industria din diferite state membre ale Uniunii Europene.

Experiența acumulată în țările cu scheme consolidate de eficiență energetică poate fi astfel transferată către țările mai puțin avansate.

Proiectul va furniza exemple și va putea asigura accesul la o bază de date europeană, cu exemple concrete de proiecte privind eficiența energetică în industrie - implementate cu succes în țările din Uniunii Europene.

 

Notă:

Consorțiul caută parteneri din domeniul industrial și instituțional, care doresc să participe activ în proiect, prin punerea la dispoziție a bazei de date și a celor mai bune practici privind eficiența energetică în sectorul industrial.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să trimiteți un email la info@eumerci.eu.

---------------------

Acest proiect, a primit finanțare în cadrul programului Uniunii Europeane de cercetare și inovare Orizont 2020, în cadrul acordului de Grant nr. 693845. rial'>Dacă sunteți interesați, vă rugăm să trimiteți un email la info@eumerci.eu.

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: ENEROeu-merci