Cenzor

Definitie Cenzor

Persoana aleasa de catre adunarea generala a unei societati comerciale, care are sarcina de a verifica situatia contabila a societatii prezentate de catre administratorii societatii in cadrul adunarii actionarilor / asociatilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cenzor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cenzor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cenzor. Definitiile termenilor despre Cenzor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cenzor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cenzor.