Lansarea proiectului 'Centrul Economic Transfrontalier'

Iasi - 7 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui, Centrul European de Resurse și Consultanță CERC Iași, în parteneriat cu Centrul Tinerilor Antreprenori Chișinău și Primăria Orașului Sângera, Municipiul Chișinău organizează conferința de presă de lansare a proiectului Centrul Economic Transfrontalier în data de 8 august 2008, ora 10.00, în sala de conferințe a Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui, str. Nicolae Iorga nr. 82, Bis, Vaslui.

Lansarea proiectului 'Centrul Economic Transfrontalier'

Această conferință de presă este organizată în cadrul proiectului ”Centrul Economic Transfrontalier”, finanțat în cadrul Programului de Vecinătate România – Republica Moldova 2004-2006, Phare CBC 2004, RO 2004/016-941.01.01.10.

Centrul Economic Transfrontalier a fost creat în cadrul proiectului cu același nume cu scopul de a organiza întâlniri de afaceri transfrontaliere pentru agenți economici, activități de selectare și prelucrare a informațiilor de interes pentru agenți economici, de a acorda consultanță juridică pentru afaceri transfrontaliere, de a realiza baze de date și activități de documentare legislativă pe teme de interes pentru cele 2 țări.

„Proiectul îşi propune accelerarea dezvoltării durabile a economiei și afacerilor în regiunea transfrontalieră România Republica – Moldova prin cooperarea între instituțiile care sprijină sectorul economic, prin crearea unei noi infrastructuri de susținere a afacerilor și prin intensificarea cooperării economice dintre mediul de afaceri din România și cel din Republica Moldova” – a declarat dl Daniel Raţă, Preşedinte al Asociaţiei CERC Iași.

Despre CERC Iasi

Centrul European de Resurse şi Consultanţă CERC Iaşi este o organizaţie nonguvernamentală care urmăreşte susţinerea dezvoltării socio-economice durabile a cetăţenilor prin iniţierea şi derularea unor programe în probleme comunitare specifice.
Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi pe Dra Roxana Mocanu, tel.0728 082 104, fax: 0332 404 729, e-mail: office@centrueuro.ro, Soseaua Nicolina nr. 155, Iasi.
office@centrueuro.ro