Cercetare judecatoreasca

Definitie Cercetare judecatoreasca

Activitate specifica desfasurata de instanta de judecata, pentru stabilirea adevarului in cauza supusa judecatii, scop in care se administreaza si se verifica toate probele existente la dosar in asa fel incat sa se ajunga la solutionarea legala si temeinica a cauzei respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cercetare judecatoreasca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cercetare judecatoreasca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cercetare judecatoreasca. Definitiile termenilor despre Cercetare judecatoreasca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cercetare judecatoreasca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cercetare judecatoreasca.